1 MİLYAR 380 MİLYON LİRALIK DERBİ!

Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde, takımların kadro değerlerine bakıldığı zaman sarı-kırmızılıların önde olduğu görülüyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ocak 2021, Pazar

Merkez Bankası'nın günlük kuruna göre iki takımın toplam değerinin Türk Lirası karşılığı da yaklaşık olarak 1 Milyar 380 Milyon TL.

Transfermarkt'ın verilerine göre sarı kırmızılılar; kadrosunda yer alan futbolcuların 78 Milyon Euro'luk değeriyle ligde ikinci sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın kadrosundaki futbolcuların değeri ise 75 Milyon Euro ve ligde beşinci sırada bulunuyor. Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, 12 Milyon Euro değeri ile derbide sahanın en değerli oyuncusu olacak. Sarı-kırmızılılarda Marcao'nun ardından Christian Luyindama'nın 7.5 Mlyon Euro ve Emre Kılınç'ın da 6.5 Milyon Euro değeri bulunuyor.

EN PAHALISI GHEZZAL

Beşiktaş'ın ise en değerli isimleri 7 Milyon Euro değerleri ile Rachid Ghezzal ile Vincent Aboubakar. İkiliyi 6.5 Milyon Euro değeri ile Josef de Souza takip ediyor. Kalecilere bakıldığında Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'nun 1.3 Milyon Euro, Galatasaraylı Okan Kocuk'un ise 900 Bin Euro piyasa değeri bulunuyor.

Fotomaç

Etiketler: derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki