4’te 4’ün Şifresi!

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2019, Pazar

İlk yarıda Beşiktaş topu alınca enlemesine gereğinden fazla yayıldığı için oyun üstünlüğünü bir türlü kuramadı.

Burak önde Robinson Crusoe yalnızlığında bir ilk yarı geçirdi. 22’de sıkılıp çizgiye açılıp top almak zorunda kaldı. Beşiktaş ceza alanında yeteri kadar çoğalamadı. Yine standardının altında performans sergileyen Llajic, 38’de Atiba’nın yanına kadar gelip derin oyun kuruculuğu soyunurken kaptırdı. 41’de Caner’in sıfıra inip yaptığı ortada ise topun 20 metrekare civarında Beşiktaş forması giyen kimse yoktu. Avcı 2. yarıya Llajic, Caner ve Diaby’nin yerlerini değiştirerek başladı, olmayınca N’Koudou’yu sahaya sürdü, oyunun tıkanan damarını bir nebze açtı. Burak son vuruş klasını gösterdi. Beşiktaş çok iyi oynamadı ama başta Atiba birçok oyuncu çok iyi mücadele etti. 90+4’te Atiba altyapıdan çıkıp kendini ispatlamaya çalışan 18’lik bir gençmişçesine koşuyordu, 4’te 4’ün şifresi o andı!

Gecenin Sorusu

VAR’dan Konyaspor golünün iptali doğru ama Miya’nın Vida’ya çarparak dışarı çıkan şutunda korner nasıl verilmez? Hiçbir top rakibe çarpmadan öyle gitmez, değil meşin yuvarlak, plastik top bile o şekilde ivmelenmez!

Maçın Starı

N’Koudou oyuna girince Beşiktaş’ın çehresini değiştirdi. Dripling yapma ve rakip geçme özellikleri lig ortalamamızın üstünde, 81’de Burak’ı savunma arkasına kaçıran pası da etkileyiciydi.

Maçın Olayı

Beşiktaş deplasman tribünü, çok etkili ve organizeydi. Takımın çok da iyi olmayan oyununa rağmen desteğiyle takımın maça tutunmasında etkiliydi.

Kısa Mesaj

Teknik heyet, oyuncu omurgası ve yönetim değişmesine rağmen 4 maçta kalesinde 1 gol görüp kazanarak zirveye tutunmak önemli. Devrede yönetim ve personelin dokunuşlarıyla kadro revizyonu, daha iyi oyun ve sonuçları da getirebilir.

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki