Abdullah Avcı'dan Uyarı!

Abdullah Avcı'dan uyarı geldi ''Artık, hata yapma lüksünüz yok...''
Haberin yayılanma tarihi:17 Ocak 2020, Cuma

''HEDEF SİVASSPOR''

Futbolcularından bir an önce Erzurumspor yenilgisini isteyen Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, ''Şu an itibariyle kupayı kafanızdam tamamen silin ve Sivasspor maçında odaklanın. Artık hata yapma lüksünüz yok. Artık gerçek oyununuzu gösterin.'' dedi.

SERT UYARI

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında BB Erzurumspor’a, deplasmanda 3-2 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, her ne kadar havanın soğukluğundan şikayet etse de, soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulundu.

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında Sivasspor’u pazar günü sahasında konuk edecek Kara Kartal’da Avcı, alınan sonuçtan dolayı oldukça mutsuzdu. Tecrübeli hocanın karşılaşma sonrasında futbolcularına, “Önceliğimiz lig olsa da, biz Beşiktaş olarak her maçı kazanmak durumundayız. Pazar günü çok kritik bir karşılaşmamız var. Evimizde ligin lideri Sivas’ı ağırlayacağız. Şu an itibariyle buradaki herkes, kupayı kafasından tamamen silsin. Sivas önünde galibiyettten başka bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin” ifadelerini kullandı.

‘Coşkulu Oyun İstiyorum’

“Kupadaki oyunun, bizim oyunumuz olmadığını sahamızda göstermeniz gerekiyor” diyerek sözlerine devam eden deneyimli hoca, “Biz şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer alıyoruz. Stadımızda taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak, coşkulu bir futbolla bizi sevenleri evlerine mutlu şekilde göndermemiz gerekiyor. Hepinizden tüm idmanlarda tam konsantrasyon istiyorum. İkinci devrede zirve için hata yapma lüksümüz bulunmuyor” yorumunu yaptı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki