ABOUBAKAR FORMASINI İSTİYOR!

Milli aradan sakat dönerek tam dört lig maçını kaçıran ve önceki gün takım idmanlarına katılan Vincent Aboubakar, Sergen Yalçın ile görüşerek forma istedi....
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2021, Pazartesi

FİNAL PASLARINA DİKKAT!

Ankaragücü maçında hem idman yapmadığı hem de tam hazır olmadığı için oynamayan Siyah-Beyazlı golcü, bu kez kendini çok iyi hissettiğini söyledi. Larin-Aboubakar-Ghezzal üçlüsüyle forvet hattını kurmak isteyen Sergen Yalçın’ın da, Aboubakar ile özel olarak ilgilendiği ve özellikle bulunacak olan pozisyonlarda final paslarına dikkat edilmesi gerektiğini söylediği bildirildi.

SÖZLEŞMESİ UZAYACAK

Sezon başında Porto’yla yollarını ayırması sonrasında Kara Kartal’a katılan Vincent Aboubakar’la 1+2 yıllık anlaşma yapılmıştı. 28 resmi mücadelede görev yapan Abou’nun, sözleşmesindeki özel maddeye göre 30 maçta forma giyerse kontratı otomatik olarak 1 sene daha uzayacak. Ek olarak başarılı futbolcunun anlaşmasında 7.5 Milyon Euro’luk bir çıkış maddesi de bulunuyor. Eğer sezon sonunda tecrübeli ismin menajeri, Beşiktaş’a bu teklifi getirir, oyuncu da ayrılmak isterse bu bedelin 6 Milyon Euro’su Kartal’ın kasasına, kalan 1.5 Milyon Euro da eşit olarak Porto kulübü ve oyuncunun menajerine gidecek.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki