ABOUBAKAR'A ÖZEL GÖREV!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, pazartesi günü oynanacak Yukatel Denizlispor maçı öncesi kanatlarda mücadele edecek futbolcu sıkıntısı yaşıyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2020, Cumartesi

SİSTEM DEĞİŞİYOR

Kanatlarda forma giyen beş oyuncusundan çeşitli nedenlerle faydalanamayacak olan Beşiktaş’ta, Denizli ile oynayacak kritik deplasman mücadelesinde Vincent Aboubakar ve Gökhan Töre bu mevkilerde görev yapacak, bununla birlikte Ghezzal da ‘hamle oyuncusu’ olarak kenarda oturacak.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Kanatlarda görev yapan oyunculardan Ajdin Hasic, Atakan Üner ve Kevin N’Koudou sakatlıkları nedeniyle, transferin son günü takıma katılan Rachid Ghezzal maç eksiği olduğu için, Tyler Boyd da yabancı kontenjanına takılıp lisans çıkarılmadığı için Denizli’de forma giyemeyecek. Yalçın, hafta içi yaptırdığı taktik çalışmalarında farklı oyuncuları kanatlarda oynatarak, performanslarını gördü.

OĞUZHAN 10 NUMARADA OYNAYACAK

Yaptığı denemeler sonucunda kararını büyük ölçüde veren Yalçın’ın, asıl mevkisi santrfor olan Vincent Aboubakar ile Gökhan Töre’yi kanatlarda görevlendirmesi ve Ghezzal’ı da kenarda oturtması bekleniyor. Aboubakar, Beşiktaş’ta daha önce forma giydiği 2016-17 sezonunda 38 maçın 7’sinde sağ, 2’sinde sol kanat olarak görev yapmıştı. Kamerunlu futbolcunun kanatlara geçmesi durumunda santrfor mevkisinde Cyle Larin forma giyecek. Diğer taraftan Sergen Yalçın’ın, 10 numara pozisyonu için Oğuzhan Özyakup’u hazırladığı ve bu oyuncuyla özel bir görüşme yaparak motive etmeye çalıştığı belirtildi.

Hürriyet

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki