Adem Ljajic ''Türkiye'de Taktik Yok!''

Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Sırp oyuncusu Adem Ljajic, A Spor'da katıldığı canlı yayında özel açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2020, Pazartesi

Yıldız oyuncu, "Türkiye'de fizik gücü çok yüksek, İtalya'dan buraya sert geçiş yaptım. Türkiye'de taktiğe daha az önem veriliyor, fiziğe dayalı futbol oynanıyor." dedi.

Beşiktaş'ın Boşnak asıllı Sırp futbolcusu Adem Ljajic, Siyah-Beyazlı takımın Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takımın ilk yarı performansını değerlendiren Adem Ljajic,  yaptığı açıklamada "İlk yarıda geride kaldı, daha iyi olabilirdik çünkü güçlü bir kadromuz var. İlk yarının başında hemen hemen bütün maçları kaybettik ve önümüze gelene puan verdik." dedi.

"GEÇEN SENEKİ GİBİ DEĞİLİM..."

Geçen seneki performansının daha iyi olduğunun hatırlatılması üzerine Adem Ljajic "Futbolda her zaman istediklerinizi yapamıyorsunuz. Ne kadar çalışsanız bile bazen olmuyor. Benden beklentinin farkındayım. Benden yüksek beklenti var, bu beni mutlu ediyor ve üzerimde güzel bir baskı oluşturuyor. Geçen seneki gibi değilim ama bu takıma da bağlı. Sezon başında yaklaşık iki ay kötü sonuçlar aldık. Sallanan takım içerisinde ben de kötü performans gösterdim. Hala istediğim seviyede değilim. Sıkı çalışarak o seviyeye gelmek istiyorum." açıklamasını yaptı.

"ABDULLAH HOCA FARKLI OYNATTI"

Performansının geriye gitmesinde Şenol Güneş ile Abdullah Avcı'nın oyun sistemindeki farklılığın etken olup olmadığı sorulan Ljajic, "Her hocanın futbola bakışı çok farklı. Abdullah Hoca da gelirken kendi sistemini getirdi. Profesyonel futbolcu olarak bizler, hocanın istediklerini yapmak zorundayız. Abdullah Hoca geldiğinde 10 numara pozisyonunda oynamadım ama sonra değişiklikler oldu. Bütün sorumluluk bize ait. Ben ve takım arkadaşlarım, hocamızın istediklerini yapmak zorundayız." yanıtını verdi.

"İKİ MAÇ KÖTÜ OYNARSANIZ..."

Eleştirilmesiyle ilgili de konuşan 28 yaşındaki isim "Futbolda eleştiri de övgü de çok hızlı değişir. On maç iyi oynarsınız övgüler yağar, iki maç kötü oynarsınız eleştirebilirsiniz. Bu eleştirileri her futbolcu kabul etmeli. Kendi seviyeme çıktığımda bu eleştiriler bitecektir. Bu eleştirilere saha içerisinde iyi futbolla cevap verirseniz, karakterinizi göstermiş olursunuz." dedi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki