AHMET NUR ÇEBİ FİKRET ORMAN'IN İHRACINI İSTEYECEK!

Başkan Ahmet Nur Çebi, Avcı ile yapılan sözleşmeyi incelediğinde adeta çıldırdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ekim 2020, Salı

Avcı, Beşiktaş’ın tazminat konusundaki uzlaşma çağrısını reddetti, 36 Milyon Liranın ödenmesini istedi. Çebi yönetimi, Orman'ın üyelikten ihracını istiyor.

Abdullah Avcı'ya tazminatsız istifa hakkı tanınırken, Beşiktaş'ın yüklü miktarda tazminat konusunda çaresiz bırakılmasına büyük tepki gösteren Çebi, önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında Fikret Orman'ın, görevi kötüye kullanma ve kulübü taksirle zarara uğratmaktan dolayı ihracını isteyecek. Diğer yöneticilerin de bu konuda Çebi'ye tam destek verdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta  Abdullah Avcı Çoktan Gitti Ama Krizi Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Siyah-Beyazlılardaki görevine son verildiğinden beri takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adam, şu anda yayıncı kuruluşta yorumculuk yapıyor. Avcı'nın tazminatı ise toplamda 36 Milyon Lira. Elli yedi yaşındaki teknik adamın avukatı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, Abdullah Avcı'ya Beşiktaş'tan ayrıldığından bu yana hiçbir ödeme yapılmadığını belirtmişti. Bunun üzerine Çebi yönetimi, tazminat konusunda uzlaşmak için Avcı'yı görüşmeye çağırdı.

TORUNOĞULLARI RAHATLADI

Biraz Nefes...

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tecrübeli yönetici, "6 Ekim’e kadar süren yoğun ve telaşlı bir zamanın ardından biraz huzur ve nefes…" ifadelerini kullandı.

Yalçın'a Tazminat Yok

Abdullah Avcı'ya 36 Milyon lLra ödemek zorunda bırakılan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde ise çok dikkatli davrandı. Siyah-Beyazlı yönetim, görevine son verilmesi durumunda Sergen Hoca'ya en ufak bir tazminat ödemeyecek.

Yokları Oynuyor!

Sürekli yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen Beşiktaş'ın suskun yıldızı Kevin N'Koudou önümüzdeki ay çalışmalara başlayabilecek. Ligde dört maçta da oynamayan Fransız futbolcu, Denizlispor, Yeni Malatya ve Gaziantep maçlarında da forma giyemeyecek.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki