AHMET NUR ÇEBİ GÜNAH ÇIKARDI!

Ahmet Nur Çebi, taraftarlardan gelen soruları Kulübün resmi Youtube kanalından cevapladı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2021, Perşembe

"Camia Mutlu Olduğu İçin Mutluyum"

Çebi, takımın lider olmasını değerlendirirken, "16 Mayıs'ı görmeden kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Ayaklarımız yere basmalı. Şımarmamalıyız. Hepimiz iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Rakiplerimiz bizden daha aktif transfer dönemi geçirdiler. En azından şimdilik biz de şampiyonluğun içerisindeyiz, mesajını veriyorduk. Rakip takımları destekleyen medyadaki arkadaşlar onları desteklerken, bizi de aşağılara doğru çekmeye çalıştık. Camia mutlu olduğu için ve medyadaki düşüncenin tersinin olması beni mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Kale Arkası Tribünleri ve Fikret Orman Dönemi...

Kale arkasındaki koltukların kaldırılıp kaldırılmayacağı hakkında gelen soruya yanıt veren Çebi, "Bu işler onaylandı ama pandemi bitmeden bu süreç bir daha gündeme gelmeyecek. Taraftarları özledik, buluşmak istiyoruz. Umarım bu yaz sonunda onu gerçekleştiririz" dedi. Başkan Ahmet Nur Çebi pişmanlığı ise, "Eski yönetimden birkaç sene daha önce ayrılabilirdim" diyerek yanıtladı.

"Onları Sorguluyorum"

Geçmişten gelen sözleşmelerle ilgili konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Geçmişten gelen sözleşmelerle başımız belada. Beşiktaş'ın şu an önünü kapatan futbolcularımız var. Bunların da tercihlerini hocamız yaptı. Hocamız bizi yönlendirdi. O kadar ilginç şeyler yaşadık ki, ücretleri yüksek olan ve kendilerinden katkı alamadığımız futbolculardan gitmelerini istedik ama gitmediler. 'Gitmeyi düşünmüyoruz ama bu ücretleri bulursak bakarız' şeklinde yanıtlar geldi. Bunlar ilk başta yaz sezonunda yollarımızı ayırmak istediğimiz arkadaşlardı. Muhtemelen 1 yıl daha bizi yormaya devam edecek. Kadroları değiştirmek istiyoruz. Kontratlarımızı feshedemediğimiz sürece transferde işimiz çok zor. Önümüzü açamıyoruz. Ben onları yargılamıyorum. Bu kontratlar neye istinaden yapılmış, onları sorguluyorum" ifadelerini kullandı.

"İsterseniz 3-5 Yılda Borç Biter"

'Beşiktaş, borçsuz günleri ne zaman görecek' şeklinde gelen soruya yanıt veren Çebi, "İsterseniz 3-5 yılda biter ama burası bir spor kulübü. Başarı da gerekiyor. Bana göre 10-12 yılda biter" dedi.

Kiralık Oyuncularla Devam Edilecek Mi?

Kiralık oyuncularla alakalı gelen soruyu cevaplayan Çebi, "Ghezzal, Montero ve Rosier... Bu 3 oyuncu bize, 'Bu sene görmek istiyoruz, Beşiktaş'ı tanımak istiyoruz, sonra şartları konuşuruz' dediler. Bu çok hoş bir haber değil ama bonservis konusunda kulüpleri bizleri zorlayabilirler, sıkıntılı bir süreç var orada" şeklinde konuştu.

"Yabancı Sayısı 14'ten 16'ya Çıkmasını İstedik"

TFF, FIFA ve UEFA'nın kulüplere yardımcı olmadığını söyleyen Çebi şu şekilde konuştu:

"Sistemi uygulamak için cesaret gerekiyor. Bu konuda TFF'de yavaşlık görüyorum. Anlayışlı olunmalı. Pandem zorlayan bir süreç. Bu süreçte TFF, bazı konularda kulüplerin önünü kapamayıp, kulüplerin önünü açması gerektiğini söylüyoruz. Yabancı sayısı 14'ten 16'ya çıkmasını istedik. Bunu ben istedim. Sadece bu süreç için. 3-0 hükmen mağlup sayılacaksak önümüzü de açmalısınız. Sonucu geçen hafta alabildik. Kulüplere 9 bin liralık kur uygulamasına geçildi. Kur artışını bir kulüp ne kadar yapmalı? Pandemi sürecinde kulüplere hoşgörü gereken bir dönem. TFF bunu yapmıyor. UEFA ve FIFA da bize destek olacağını söylese de haksız olan futbolculara bile hak veriyor. UÇK'da eskiden yüzde 25 indirim yapılırdı. Şimdi Tahkim Kurulu yüzde 100'ünü verir, diyor."

Beşiktaş'ın Gündeminde Talisca Var Mı?

Bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldız hakkında gelen soruya yanıt veren Çebi, "Talisca gündemimizde hiç olmadı. Marka değeri yüksek olan oyuncuların etrafında bazı arkadaşlar var. Takipçi sayısını artırmak için bazı şeyler yapıyorlar. Taraftarlarımız itibar etmesin" ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki