AHMET NUR ÇEBİ'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR!

Başkan Çebi, BJK Divan Kurulu toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mart 2021, Cumartesi

Ahmet Nur Çebi'nin Konuşmasından Satırbaşları Şöyle;

"Karius davası devam ediyor. Çok büyük kaleciydi 2,5 Milyon Euro maaş alıyordu. Şimdi zavallı Ersin kardeşim onun aldığı paranın yüzde 10'unu bile almıyor. Bu adam, pandemi döneminde basıp gidiyor ve dava açıyor. Biz de hak etmediği konusunda mücadelemizi sürdürüyoruz"

"Mesut Bakkal başvurumuzun sonucunu soruyorlar. TFF maalesef reddetti. Ancak mühim olan gönüllerde kayıtlara geçmiştir bu konu."

"Kulüpler Birliği başkanlığımla ilgili çok şey söylendi. Beşiktaşlıyım ben. Beşiktaş Başkanı olarak bütün kulüplerin başkanı olmak benim için onurdur. Kulüplerin başkan olmam için yüzde 90'ının baskısı oldu.Beşiktaş'ın önünü kesecekler" yorumu beni son derece rahatsız etmiştir. Ben de eğer böyle bir şey olursa taş üstünde taş bırakmam dedim. Bunu söylediğim için pişman değilim. Eğer kelimesi burada çok önemli ama insanlar bunu alıp kenara koyuyorlar."

Borç Artışı 600 Milyon TL

“Biz geldiğimizden bu yana yaklaşık 600 milyon TL’lik borç artışı var. Bazı şeyleri ne yaparsanız yapın, kur farkı ve faiz, büyük devam ediyor. Öncelik faaliyetlerimiz kar sağlamak ama futbol takımı gelirleri ile ilgili sıkıntılar var. Kulübü zor durumda bırakan kontratların 2 yıl daha devam ettiğini görüyoruz. Bu kadar yüksek ücret alan oyuncular vazgeçmiyorlar ki bunların çoğu da kadro dışı kalan oyunculardı. Bu kontratların acısını bir süre daha çekmeye devam edeceğiz. Geldiğimizden beri 200 milyon TL’lik kur artışı var. 300 milyon TL’lik de faiz yükü var. Yaklaşık 120 milyon TL seyirci kaybımız var. 40 milyon TL Kartal Yuvası, 40 milyon TL de yayın gelirlerinden gelen fark var.”

Tek Kalemde 7 Milyon TL Verdim 700 Bin Lira Konuşuluyor

"Ben 700 bin TL paramın peşinden gidiyormuşum. 7 milyon TL'yi tek kalemde bu kulübe veriyorum. Gelin, kulübe katkı verin."

'Abdullah Avcı'dan Haber Beliyorum'

Dün Trabzonspor Başkanı, "Omuz üstünde baş bırakmam mı diyelim?" gibi bir cümle kurmuş. Muharebeden bahsetmiş. Alanya'da muharebeyi yapan ben değildim, sizdiniz başkan dedim. O da "Ben böyle dile getirmek istemedim dedi. Herhalde bir yanlışlık olmuş. Dedik ki en azından bu derbilerde geçmişte derbilere bulaşmamış, Türk futbolunda maç yönetmemiş kişileri getirirsek belki onlarla ilgili söylemler azalır. Burada mevcut hakemlerin maruz kaldıkları baskıyı azaltabilmek adına konuştuk. Alındı başka bir yere kondu. Abdullah Avcı hocamızla 1 sene önce yollarımızı ayırdık. Kendisi başka bir takımda devam ediyor. Ekonomik anlamda anlaşmazlığımız devam ediyor, konu UÇK'dadır. Geçen hafta kendisine görüşmek istediğimi, bu işi sulh yoluyla çözmek istediğimi belirttim"

"Şampiyonluğa Gidiyoruz Bu Takımdan Bir Şey Olmaz Diyenler Şimdi Nerede?"

"Türkiye'de 2. kez koronaya yakalanan nadir insanlardan biriyim. Her sabah 8'de geliyorum buraya. Bazı arkadaşları kulüpte hiç göremiyoruz. Mesela bir avukat var, "Başkanım kovid var" diyor. Bize yok mu?"Hakemlere güveniyorum. Onların art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Yabancı hakemi ben şahsen istiyorum. Çünkü Türk hakemlerimiz çok yıpratıldı. Bu benim şahsi görüşüm ve görüşüme kulüplerimiz destek vermedi"

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki