Ahmet Nur Çebi'ye Sürpriz Danışman!

Beşiktaş'ta, yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi toplantıda Ahmet Nur Çebi'nin danışmanlığına sürpriz bir isim getirildi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Kasım 2019, Salı

Beşiktaş eski yöneticisi İbrahim Altınsay, gönüllülük esasına dayanarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin danışmanlığını yapacak.

Serdar Bilgili döneminde yönetim kurulu üyeliği yapan Altınsay, birçok kez seçimlerde adı Başkan adaylığı içinde anılmasına rağmen aday olmadı. Eski Başkan Fikret Orman yönetiminde de dışarıdan görev almış, kısa bir dönem sonrasında istifa etmişti.

İbrahim Altınsay Kimdir?

1954 yılında Çanakkale'de doğdu. Orta öğrenimini Darüşşafaka Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, lisans üstü eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde tamamladı. İş hayatında değişik gazete, dergi ve ansiklopedilerde yazar ve editör olarak faaliyet gösterdi. 1990'da televizyon sektörüne geçti. Show Tv, Kanal 6, Atv, Kanal D ve Cine 5'te genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Spor, müzik ve belgesel gibi konularda yayın yapan uluslararası konuların Türkiye temsilciliğini üstlenen Multi Channel Developers şirketininin ortağı ve yöneticisi. Kısmen İngiltere'de ikamet ederek medya, TV yayıncılığı, bilgi teknolojileri ve uluslararası futbol sektöründeki gelişmeleri araştırmaktadır. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki