AL LENS'İ VER KOİTA'YI!

Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa’nın Gineli golcü oyuncusu için kadroda düşünmediği Hollandalı yıldızı önerdi..
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2021, Perşembe

Sergen Yalçın'ın Takımda Düşünmediği Jeremain Lens İçin Beşiktaş Takas Formülünü Devreye Soktu

Sezon başında Kasımpaşa'nın bırakmadığı Koita için yeniden nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, bu kez masaya Lens kozunu da koydu. Daha önce Arap ülkelerinden teklifler alan ancak reddeden Hollandalı futbolcu, Rusya kapısını da maaş dolayısıyla kapatmıştı. Ücretinde değişiklik olmaması halinde Kasımpaşa'ya gitmeyi kabul eden Lens'in, İstanbul'da yaşama tercihi etkili oldu. Beşiktaş yönetiminin Hulk'tan çıkacak sonuca göre bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi. Bu arada Paşa'nın Lens'i sezon başında da istediği ancak o dönem transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

Koita, Kasımpaşa forması ile toplamda 108 maça çıkarken 31 gol atıp, 11 kez de asist katkısı yaptı.Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşan ve 2021-22 sezonu sonuna kadar kontratı olan Lens yıllık 1 milyon 950 bin Euro alıyor.

MENSAH'IN MESAJI OLAY ÇIKARDI

F.Bahçe'nin eski yıldızlarından Roberto Carlos, sosyal medyadan Mesut Özil için "Türk bayrağını Şampiyonlar Ligi'nde taşıyacak olman milyonlarca Fenerbahçeliyi Mesut edecek" ifadelerini paylaştı. Sarı-lacivertlilerin Senegalli futbolcusu Cisse, "Biz geliyoruz Şampiyonlar Ligi" ifadeleriyle yanıt verirken, Beşiktaş'ın Ganalı futbolcusu Bernard Mensah, "F.Bahçe'ye 13 yıldır gelen her oyuncu aynı şeyi söylüyor ama sonu hep hüsran dostum" mesajını yazdı. Bu sözler sosyal medyada gündem olurken, yıldız futbolcu, Twitter hesabının çalındığını belirtti.

Sabah

Etiketler: Lens   Koita   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki