''Alex Teixeira'nın Paraya İhtiyacı Yok!''

Josef'den Sergen Yalçın'a transfer haberi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Temmuz 2021, Çarşamba

Sergen Hoca Yıldız Oyuncuyu Bekliyor

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar almak isteyen bir kadro kurmak isteyen ve yönetimle yeni sözleşme görüşmelerinde de bunun altını çizen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, stratejisini belirlemek için Alex Teixeira'nın kararını bekliyor. Başarılı hoca bu konuda takımındaki Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza ile konuştu.

Josef Bir Daha Görüşecek

Yalçın, Teixeira'nın çok yakın arkadaşı olan Josef ile yaptığı özel görüşmede, "Teixeira ne yapacak? Ne zaman kararını verecek, durumu belli oldu mu" diye sordu. Josef de Yalçın'a şu cevabı verdi: "Alex ile yeni görüştüm. Bir iki gün içinde kariyerine nerede devam edeceğine karar verecek. O aslında parayı çok ön planda tutan biri değil. Ailesinin tutumu belirleyici olacak. Eşinin de tercihi bekliyor. Parayı ihtiyacı yok Alex'in. Ben de bir kez daha konuşacağım." Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'a gelme olasılığının güçlendiği öğrenildi.

Hem On Numara Hem Santrfor

On numara pozisyonunda oynasa da kariyerinde iki kez gol krallığı yaşayan 31 yaşındaki oyuncu, iki kanatta da oynayabiliyor. 223'ü Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında olmak üzere toplam 429 maça çıkan Teixeira, 172 gol atarken, 72 de asiste imza koydu. Ukrayna'da 5 şampiyonluk gören oyuncu, 2016'dan bu yana Çin'in Jiangsu Suning takımında oynadı.

Souza'dan Dikkat Çeken Yorum

Josef de Souza'nın Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'ın bir Instagram paylaşımına yaptığı yorum da dikkat çekti. Souza, 4-3-3'ün fotoğrafa yaptığı ''Come to Beşiktaş'' yorumuna, ''İş ciddileşti'' yanıtını verdi.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki