ALEXANDRU MAXİM'İ DERBİ ATEŞİ SARDI!

Kartal'ın Gaziantepspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Maxim, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mart 2023, Cuma

İLK TERCİHİM BEŞİKTAŞ

"Burada olmak büyük bir fırsat ve gurur kaynağı. Büyük bir trajediden sonra böylesine önemli bir kulüpte olmak benim için onur. İlerleyen süreçte elimden geleni yaparak takıma katkı sağlamayı hedefliyorum. Başka kulüplerin de ilgisi vardı ama benim her zaman ilk tercihim Beşiktaş oldu. Burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum. Beşiktaş büyük bir kulüp. Kariyerimi burada sürdürürsem çok sevinirim. Hocamızın kararlarına saygı duyuyorum. Çalışıp kendimi hocamıza göstermeye çalışıyorum. İyi bir şekilde idman yapmaya çalışıyorum. Ne kadar süre aldığımın bir önemi yok, amacım takıma katkı sağlamak olacaktır.

“TÜRKİYE’DE OLMAK GÜZEL”

İspanya, Romanya ve Almanya'da oynadım. Türkiye farklı özellikleri olan bir ülke. Türkiye'de olmak güzel. Geleceğimi burada görüyorum diyebilirim. Öncelikle sağlıklı olmaya çalışıyorum. İyi bir şekilde çalışmaya devam edeceğim. Hedefim, oynadığım her kulüpte üst düzey performans göstermek. Hedeflerimi küçük tutmuyorum. Hedefim goller ve asistlerle takıma katkı yapmaya çalışmak. Benim ve takımın hedefleri çok yüksek. Şampiyonluklar, kupalar ve Avrupa'da boy göstermek için mücadele eden bir takımız. Benim hedefim de bu hedeflerin gerçekleşmesine yardımcı olmak.

“BENİM İLK DERBİM OLACAK”

Takım arkadaşlarım umarım milli takımlardan sağlıklı bir şekilde dönerler. Fenerbahçe'nin stadında daha önce oynadım, atmosferi biliyorum. Benim ilk derbim olacak, heyecanlıyım. Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Umuyorum üç puanı kazanırız. Taraftarlarımız için kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizi her maç çılgınca destekliyorlar. Herkesi mutlu etmeyi amaçlıyoruz.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki