ALLİ İÇİN SAKATLIK AÇIKLAMASI!

Beşiktaş kulübü sağlık ekibi, Dele Alli'nin sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2023, Cumartesi

Dele Alli’nin Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme;

Futbol A Takımımızın dün (23 Mart) gerçekleştirdiği antrenmanda sağ uyluk bölgesinde ağrı hisseden futbolcumuz Dele Alli’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adalesinde (Rectus Femoris) kısmi yırtık ve kanama saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.

REDMOND'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta forma giyen Nathan Redmond, sezon sonu Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu "Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağımı düşünmedim" diye konuştu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR:

"Genel atmosferimiz şu anda çok iyi. Birçok arkadaşımız milli takımda, daha az kişiyle antrenman yapıyoruz ama idman şiddetimiz aynı şekilde devam ediyor. Önümüzdeki haftaki derbi maçına hazırlanıyoruz. Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağımı düşünmedim. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz, maç ve puanlar kazanmak. Sezon sonunda bu konuları düşünecek profesyoneller zaten var.''

''DELE ALLİ ÇOK İYİ OYUNCU''

Valerien Ismael döneminde Beşiktaş'a geldim. Buraya ilk geldiğimde yüzde 100 değildim. Üzerine koyarak devam ettim. Üst üste maçlar oynadıkça daha iyi duruma geldim. Bu da takıma katkı vermem de olumlu yansıdı. Dele'yi uzun süredir tanıyorum. Oynasa da oynamasa da çok iyi bir futbolcu. Takımımıza katkı verebileceğine inanıyorum. Yapabileceklerini biliyorum. Hocamızın takım konusundaki tercihleri önemli.Sezonu elimizden geldiğince en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Şu an geleceğim hakkında bir şey bilmiyorum. Bu konuyu düşünmek için doğru zaman değil. İlk Fenerbahçe maçında 11 başlamıştım. İlk 11 başlamak veya sonradan girmekten ziyade katkı vermek önemli. Maç hakkında çok fazla şey duydum ve maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak dediğim gibi asıl önemli olan katkı vermek.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki