Ankaragücü Tyler Boyd'u İstiyor!

Mustafa Kaplan'dan Tyler Boyd ile ilgili yeni açıklama geldi...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ocak 2020, Salı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ilk 3 maçta en az 7 puan hedeflediklerini belirterek "Boyd'a Ankaragücü formasını tekrardan giydirmek isteriz." dedi.

Kaplan, sarı-lacivertli takımın Antalya'da sürdürdüğü ikinci devre hazırlıklarından transfer yasağına, ligdeki hedeflerinden A Milli Futbol Takımı'nda yakalanan başarıya kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Mustafa Kaplan, ikinci yarı hazırlıklarına ayın 3'ünde başladıklarını belirtti.

"Boyd'a Ankaragücü Formasını Tekrardan Giydirmek İsteriz"

Kaplan, Beşiktaş'ta gösterdiği performansla göze giremeyen ve ismi takımdan ayrılması muhtemel oyuncular arasında yer alan Tyler Boyd ile ilgili de konuştu. "Geçen sene Boyd'u getiren benim. Beraber çalıştık, memnunduk. Onun dışında, geçen sene takımdan giden 1-2 arkadaşımız daha var. Transfer tahtamız açılırsa Boyd'a Ankaragücü forması giydirmek isteriz. Boyd da bildiği bir ortama gelecek. Seyircimiz onu seviyor. Biz onu seviyoruz. O da Ankaragücü'nü seviyor. Aramızda olmasını isteriz. Biz bir teklif iletmedik ama sürekli ayrılan oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Yasak netleştikten sonra Boyd olsun, Sacko olsun geçen sene oynadığımız oyuncularla bir araya gelmek isteriz."

DHA

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki