''ANTALYA İÇİN TFF FİKRİMİZİ DAHA SORMADI!''

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:22 Nisan 2020, Çarşamba

Emre Kocadağ Süper Lig İçin Tarih Verdi

Corona virüsü (Covid-19) salgınının futbol ekonomisi üzerindeki etkilerinden kulüp olarak bu duruma karşı almış oldukları önlemlere kadar birçok konuda konuşan Kocadağ, Süper Lig'in ne zaman başlayacağına yönelik düşüncelerini de paylaştı.

Büyük Bir Kriz Var Global Bir Kriz

Ekonomik etkileri oldukça fazla olacak. Futbol ekonomi ile büyüyen bir spor. Rakamlar inanılmaz. Ama şu yaşadığımız süreçten sonra bu rakamlar yarı yarıya hatta daha az noktalara kadar düşecek. Ne eski maaşlar olur ne eski bonservis bedelleri. Biliyorsunuz futboldaki en önemli şey yayın, sponsorlar, ürünler ve kombine satışları. Süreç nedeniyle bütün bu kalemler zarar gördü. Küçülme kaçınılmaz. Biz Beşiktaş olarak yeni stratejiler geliştirmeye çalışıyoruz. Evet, bir yandan zarar gören firmalar var. Bunlar küçülüyor ve sponsorluktan çekilecekler belki. Ama yeni doğan sektörler de olacak. İşte biz bu yeni reklam verenlerin üzerine yoğunlaşıyoruz. Kısacası yeni bir pazarlama stratejisi planlıyoruz.

BİLET FİYATLARI AŞAĞI İNEBİLİR

Tekrar insanları tribünlere çekmemiz için onlara farklı farklı natifler sunmalıyız. Seyircisiz oynanacak hiçbir şeyin anlamı yok Yeni pazarlara açılırsak tabii ki bu krizi atlatabiliriz. Ama şunu söylemek istiyorum, şu an kulüpler olarak yoğun bakımdayız. Önce yoğun bakımdan çıkmamız lazım. Sonra da bu düşündüklerimizi hayata geçirmek gerekiyor. Tabii ki atlatacağız.

HENÜZ SOMUT GELİŞME YOK

Oyuncularla biz de irtibata geçeceğiz, hatta geçtik. Bunu her kulüp yapacak sadece Beşiktaş değil. Galatasaray,Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük takımlar, büyük camialar bu tür sıkıntıları yaşarlar. Ama atlatmasını da bilirler. Sonuçta her şey parayla dönüyor. Sizin gelirleriniz bu kadar azalırken oyuncularınücretlerinin aynı durması mantıklı mı, tabii ki değil. Şu ana kadar görüşmelerimizde somut bir gelişme olmadı.

ANTALYA İÇİN TFF FİKRİMİZİ DAHA SORMADI

Bu konudaki kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Ama bize daha fikrimizi soran olmadı. Sorarlarsa elbette söyleyeceğiz. Verilen kararlara saygı duyarız. Ama bizim düşüncelerimiz de önemli. Haziran ayında Süper Lig'in başlayacağını tahmin ediyoruz. Takım için bütün planlarımızı bunun üzerine yaptık. Hatta bir grup oyuncu parça parça idmanlara da başladı. Ramazan Bayramı'ndan sonra her şey normale dönecek diye umut ediyoruz.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki