'ARDA TURAN BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDE YOK!

Ahmet Nur Çebi'den Arda Turan ve Boateng sözleri...
Haberin yayılanma tarihi:21 Haziran 2020, Pazar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, CNN Türk'e yaptığı açıklamada gelecek sezon Siyah-Beyazlı takıma transfer olacağı iddia edilen Arda Turan hakkında konuştu.

Arda Turan'ın gündemde olmadığını dile getiren Çebi, "Bizim gündemimizde Arda Turan transferi yok. Sosyal mesafeli seyirciye evet derim. Şu dönemde taraftarlar maçları evlerinden seyretsin" dedi.

ABDULLAH AVCI ve KAMPANYA AÇIKLAMALARI

Futbolcular için Türkiye'nin cennet olduğunu vurgulayan Çebi, "Artık burası çöplüğe döndü. İsmini manşet yapmış ama o isimden eser kalmamış futbolcular burada ciddi paralar kazanıp gidiyorlar. Abdullah Avcı'ya bir ödememiz var. Sözleşmesinde kulüp feshederse, yeni bir iş bulana kadar ödemeleri devam eder şeklinde bir madde var. Bağış kampanyası gönül işi" şeklinde konuştu.

"BOATENG'İN 1,7 MİLYON €'LUK OPSİYONU KALKTI"

Çebi, Boateng'in opsiyonunun kaldırılmasının detaylarını anlattı. Çebi "Kendisinin 1 Milyon 700 Bin Euro opsiyonu vardı ama kaldırdı. 'Bana zorla bağlı kalmayın, ben top oynamak istiyorum' dedi ve opsiyonu kaldırdık." açıklamasını yaptı.

"BOATENG'İN ÜCRETİ 325 BİN EURO"

Ahmet Nur Çebi ayrıca "Sözleşmesi devam eden ve yüksek ücretli futbolcularla pazarlık ediyoruz. Söylenildiği gibi Boateng'in ücreti yüksek değil. 6 ay için 325 Bin Euro alıyor. Yani yıllık ücreti 600 Bin Euro civarında. Transfer için Temmuz sonunu bekleyeceğiz. Sözleşmesi biten arkadaşlarla bu süreçte görüşeceğiz anlaşabilirsek sizlere duyuracağız. Sezon sonunda futbolcular devam etmek isteyip istemediklerini bize iletecek." dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki