Arsene Wenger’den Elneny Açıklaması!

Kahire’de düzenlenen Afrika’da Yılın Futbolcusu gecesine katılan Arsene Wenger, eski öğrencisi Beşiktaşlı Elneny ile ilgili açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2020, Perşembe

İngiliz kulübü Liverpool'un Senegalli kanat oyuncusu Sadio Mane, Afrika’da Yılın Futbolcusu seçildi. Kahire’de gerçekleştirilen gecede, yıldız futbolcu ödülünü aldı.

Mane’nin ödül aldığı Kahire’deki geceye Arsene Wenger de katıldı. Efsane teknik adam, burada Mısır televizyonuna yaptığı açıklamada, eski öğrencisi Beşiktaşlı Elneny ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Takım Oyununu Daha İyi Hale Getirir"

Arsenal’de bir dönem birlikte çalıştığı Mısırlı futbolcuyu çok beğendiğini itiraf eden Wenger, futbol hayatına Beşiktaş’ta devam eden 27 yaşındaki oyuncu ile ilgili şunları söyledi: “Elneny çok beğendiğim bir oyuncu. Her zaman için takım için oynayan bir futbolcudur. Onun futbolunu takım oyunu içerisinde değerlendirmek lazım. Takım oyununu daha iyi bir hale getirir. Atakları yönlendirir, hücuma katkı sağlar. Risk almadan, basit oynar. Bence çok iyi şeyleri hak ediyor. Mısırlı futbolcuları genel olarak beğeniyorum. Genellikle iyi bir teknikleri oluyor. Yetenekli ve oyunu iyi okuyan futbolcular çıkıyor buradan, Elneny de onlardan bir tanesi.”

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki