ASİST KRALI FORMASINA KAVUŞUYOR!

Siyah Beyazlılar, Süper Lig’in 33. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlarken, cezalı olduğu Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyen ve sakatlığını tamamen atlatan Rachid Ghezzal da takımla beraber antrenmanda yer aldı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Nisan 2021, Pazartesi

Beşiktaş'a Müjde

Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’ya 1-0 yenilen Beşiktaş, Alanyaspor maçının hazırlıklarına hemen start verdi. Rakibini çarşamba günü ağırlayacak olan Siyah Beyazlılarda zorlu maç öncesi sevindirici bir gelişme yaşandı.

Milli takımda Sakatlanmıştı

Cezayir Milli Takımı’nda sakatlık yaşayan ve Kasımpaşa karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyen Rachid Ghezzal, antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Aboubakar ile yokluğu çok hissedilen kanat oyuncusu, cezasının bitiminin ardından Alanyaspor maçında oynayacak duruma geldi. Ghezzal bu sezon Beşiktaş’a 24 karşılaşmada 1 gol, 13 asistlik katkı sağladı.

Rejenerasyon Çalışması Yaptılar

Öte yandan Siyah Beyazlılar teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Dünkü maçta oynayan futbolcular, sahada rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, şut çalışması ile sona erdi.

Son Antrenman Bugün

Siyah-Beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını, saat 18.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve kampa girecek. Beşiktaş ile Aytemiz Aalanyaspor 7 Nisan Çarşamba günü Vodafone Park'ta saat 19.00'da karşılaşacak.

Ajansspor

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki