ATİBA 1 YIL DAHA KALMAK İSTİYOR!

Beşiktaş’ta yönetim kurulu ile teknik direktör Şenol Güneş arasında yapılan görüşmeler sonucunda sezon sonu takımdan ayrılacak futbolcular büyük ölçüde belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2023, Pazartesi

ÖNCELİK İÇİ TRANSFERDE;

30 Haziran’da sözleşmeleri sona erecek Kevin N’Koudou, Welinton ve Alexandru Maxim ile yolları ayırma kararı alan Siyah Beyazlılar, İngiltere’ye dönmek isteyen Romain Saiss’e transfer görüşmeleri için izin verirken, kiralık anlaşması sona eren Tayfur Bingöl’ün kalıp kalmayacağı Alanyaspor ile yapılacak bonservis pazarlığına kaldı.

SAİSS SON MAÇTA YOK

Premier Lig’den transfer teklifleri alan Saiss, 6 Milyon Euro bonservis bedeli getirdiği takdirde İngiltere’ye dönebilecek. Tayfur için de Alanyaspor’dan indirim bekleniyor. Turuncu yeşilli kulüp bonservis ücretini 1.5 Milyon Euro’dan 750 Bin Euro’ya indirirse futbolcu Beşiktaş’ta kalacak. Bu arada topuğundan sakatlanan Saiss Konyaspor ile yapılacak son maçta oynamayacak.

ATİBA 1 YIL DAHA KALMAK İSTİYOR

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in gözden çıkardığı Atiba Hutchinson, 1 yıl daha Siyah Beyazlı kulüpte kalmak istediğini yönetime bildirdi. 40 yaşındaki Kanadalı futbolcu, “Beşiktaş artık benim ailem gibi. Bir yıl daha kalarak hem futbol oynamak hem de teknik direktörlük stajı yapmak istiyorum” dedi. Beşiktaş yönetimi bu sürpriz teklife cevabını önümüzdeki günlerde verecek.

Kaynak: Hürriyet

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki