Avcı Kayseri Maçı Öncesi Uyardı!

Beşiktaş Kayserispor önünde 5'te 5 hesapları yapıyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Aralık 2019, Pazartesi

ÖNÜMÜZDE DURAMAZLAR

Teknik Direktör Abdullah Avcı takımla yaptığı toplantıda, "Kayseri bizim dönüm noktamız. 5'te 5 yaparsak bizi zor durdururlar. Rakibimizin ligde sonuncu olması sizi yanıltmasın. Bu tür takımlar her zaman tehlikelidir" dedi.

HER MAÇ FİNAL

Artık her maçı final olarak düşünmeleri gerektiğini vurgulayan Avcı, "Kalan 5 maçta hedefimiz 15 puan. Bu maçların ilk halkası Kayserispor. Taraftarımız önünde kazanmalıyız" diye konuştu.

''TEMPO ve KARAKTER İSTİYORUM''

Beşiktaş isyan etmeli ve kaderine razı olmamalı. Bratislava maçının son 25 dakikasında bunu gösterdik. Kayserispor karşısında da aynı tempo ve karakteri istiyorum. Biz iyi bir yola girdik ve kayıp vermeden devam etmeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi.

KARTAL'DA HEDEF 5'TE 5 YAPMAK

Ligde son 4 maçı kazanarak 12 puan toplayan Beşiktaş, Kayserispor'u da yenerek seriyi sürdürmenin planlarını yapıyor. Takımı mental olarak maça hazırlayan Abdullah Avcı, teknik anlamda ise ideal 11 üzerinde durdu. Burak Yılmaz’ı forvette oynatacak Siyah-Beyazlı hoca, sol kanatta Ljajic’e görev verecek, Diaby ise yine forvet arkasında yer alacak.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki