BAŞKAN NEDEN SUSKUN?

Beşiktaş’ta, Ahmet Nur ÇEBI belirsizliği yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:20 Nisan 2022, Çarşamba

SORULAR CEVAPSIZ!

BJK Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ, uzun süre TFF başkanlığı koltuğu için ismi geçmesine rağmen suskunluğunu korudu. Şimdiler de kulübe yakın kaynaklar tarafından kendisinin seçime girmeme ihtimalini de olduğunun, kapalı kapılar arkasında konuşulduğu gelen bilgiler arasında. 

GAZETİCEYE ÖZEL BASIN TOPLANTISI!

Geçtiğimiz günlerde bir gazetecinin Sportif direktör Ceyhun KAZANCI ile yaptığı konuşmanın ardından, Siyah-Beyazlıların transfer planlarını haber yapmış ve Beşiktaş kulübü bu haberleri yalanlamıştı. Hatta resmi yalanlamalar genç idareciyi kesmediği gibi, bir de basın toplantısı düzenlemişti.

Soru Basit; Bu kadar önemsiz bir konuda kamuoyunun önüne çıkan yönetim, Beşiktaş’ın belirsiz yarınları hakkında neden suskun kalıyor?

YÖNETİCİLER HUZURSUZ

Özellikle kulübe para veren yöneticilerin eski başkanlardan Yıldırım DEMİRÖREN’in “Bir şartla alacağımı bağışlarım. O da benden sonra gelenler de kendi alacaklarını hibe etsin...” açıklamasından sonrası 94 MİLYON TL olan alacağını silmesinin ardından, kendi verdikleri paraları alabilme yarışına girdiği öğrenildi. Şimdiye kadar Beşiktaş’a alacağını kulübe bıraktığını açıklayan, Siyah-Beyazlı bir idarecinin olmadığı öğrenildi.

DUYDUK MU? Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki