BAŞKAN TAKİPTE!

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında 21 Ocak Perşembe günü Fatih Karagümrük'e konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2021, Salı

Yapılan Son Anrenmanı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de Takip Etti

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idmanda Siyah-Beyazlılar, istasyon koşularının ardından 5'e 2, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmaları yaptı.

16 MAYISTA GÖRÜŞÜRÜZ

Bir yandan koronavirüs salgını, diğer taraftan ekonomik sıkıntılara rağmen yönetim kurulunun canla başla çalıştığını dile getiren Başkan Çebi, "Futbolcu arkadaşlarımızı, Sergen Hoca ve ekibini kutluyorum." ifadesini kullandı.  Faik Gürses'e haftaya mutlu başladıklarını kayededen Ahmet Nur Çebi, "Her zaman söyledim, Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluktur. Bu hedefimizi ligin bitiş tarihi olan 16 Mayıs olarak koyduk. İnşallah o günleri de görürüz. Beşiktaş bu başarısını devam ettirecek kuvvete, kudrete ve ekibe sahiptir. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

"1.5'A BİZDEYDİ, ŞİMDİ 375'E OYNUYOR"

Diğer taraftan Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ta oynarken Enzo Roco'nun senelik 1.5 Milyon Euro aldığının altını çizerek, "Karagümrük'te 375 Bin Euro'ya oynuyor. Aboubakar, Ghezzal, Josef ve Rosier için bonservis ücreti ödemedik. Mensah'ı 450, Montero'yu 500 Bin Euro kiralama bedeliyle renklerimize kattık. Bu da yönetimimizin başarısı." yorumunu yaptı. 

Beşiktaş, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

 

 Bjk.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki