'BEN ARFA DAHA ÖLMEDİ Mİ?'

Alen Markaryan Yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Temmuz 2020, Perşembe

Kimle anlaşmışsa anlaşmış, Takımdan kopmuş bir adamı oyuna almak bence en yanlış hamleydi...

Caner’in oyuna girdikten sonraki yüz ifadesi her şeyin özetiydi sanki... Ben mağlubiyete bir şey demiyorum Zira ilk yarı 5-6 gollük bir fark bir tablo önümüzde duruyorken Ve oyunda özellikle 20. dakikadan sonra ciddi bir abluka söz konusuyken Kenar yönetimine fatura kesmek içimden gelmiyor... O zaman suçlu arar gibi hissederim kendimi.

Atamadığımız gollere bakın Bir de yediğimiz gollere....

Hepsi bireysel sıkıntı ve yetenekle ilgili mevzular... Kaleciyle karşı karşıyayken Lung’a konuşma fırsatı tanıyanlarla Hasan Hüseyin’i milli yapanların derdi aynı... Kalibre...... Haa! Boateng’i alır mıydım? Bilmiyorum... N’Koudou’yla başlar mıydım? Evet.... Lakin Rıdvan’ı almazdım oyundan... En azından Caner oynayacaksa almazdım... Burak’a 90 dakika sabreder miydim? Hayır... Burak’a sabrediyorsam, Lens’e de sabrederdim... Konya maçından sonra 3 gün izin verir miydim? Hayır...

Sergen hocanın oyun mantığına güveniyorum ben. Kendi kuracağı kadroyu görmek, neler yapabileceğini seyretmek istiyorum.

Başaramayacaksa kendisi başaramasın... Lakin basit hatalar yapıp İstemezükcülere söz hakkı vermesin... Ve ben Ersin’in yerinde olsam millet 3 çalışıyorsa Ben 5 çalışırım.. Kulağıma pamuk tıkar Ümraniye’de yatar Ümraniye’de kalkarım... Hadi! Karartmayın enseyi...

KAZIM USTA’YA Bİ' UĞRAYIN! 

Efsane ekibin onbeş sezonunu anlatırken Kadronun tarifini Sosalı, Gomezli takım diye yaparız... Zira şampiyonluğun mimarlarındandı net ikisi de... Şimdi o ikiliden Sosa, Trabzon’da ter dökmekte... Lakin mevzu Sosa değil Mevzu Sosa’nın eşinin omzuna ay-yıldız amblemi dövme yaptırması... Sebebi de Türkiye’ye olan sevgisi.... Bence harika...... Şimdi terazinin bir kefesine Sosa Beşiktaş’ tan koparılırken eşinin Türkiye’den gitmek istemesinin öne sürülmüş olduğunu koyacağız.... Öbür kefeye de Carolina Alurralde’nin Türkiye’yi çok sevdiğini göstermek için omzuna dövme yaptırmış olduğu Ay yıldızı.

Ay yıldız olan kefe baaaaaam diye vuruyor yere değil mi ağırlığını.

İlk soru şu Bayan Alurralde Türkiye’yi bu kadar seviyorsa Beşiktaş’tan ayrılmak için ‘Bu ülkede kalmak istemiyorum’ demiş olamaz değil mi? İkinci soru ise O zaman Sosa niye gitti? Şimdi siz düşüne durun Bu mevzuya dayalı olarak başka bir konuyu bırakacağım orta yere… Hatırlarsanız bundan evvelki yönetim sakat diye almamıştı Demba’yı... Hem de Demba’nın Beşiktaş’a gelmeyi çok istemesine rağmen. Şimdi Başakşehir’de yaptığı işleri görüyoruz arkadaşın... O zaman 3. soru gelsin... Hani Demba Ba sakattı? Siz iyisi mi lahana perhiz ikileminden sıyrılın ve direkt turşucu dükkanına girin.... Belki bir yerlerde Kazım Usta’ya denk gelirsiniz de Adam size iki çift laf eder!

3 F FORMÜLÜ 

G.Saray oynadığı son Trabzon maçını kaybetti... Niye? Oynadığı oyundan ziyade sorumsuz futbolcuları ve yanlış transfer politikasından dolayı... Feghouli’nin yaptığı şımarık ve vurdumduymaz hareket Hem de böyle hayati bir maçta affedilir bir şey değil... Maç 0-0 daha 32. dakika sen çekiyor kapıyı gidiyorsun! Öbürü oturmuş etrafına 10 kişi almaz koltuklarda(!) maç seyretmekte Kim mi? Falcao tabi ki... Adam senelik 50 trilyona geldi 50 adım atmadı iyi mi!? Fatih Hoca da gördü ki inisiyatif her zaman lehte işlemiyor Penaltılar kırmızı kartlar havada uçuşuyor ‘Eyvah’ dedi... Bak Muslera bir gitti Maç kazanamıyorsun.... Ve-l hasılı Portekiz devlet başkanına sormuşlar Siz maliye bakanıydınız, nasıl ülkeye başkan oldunuz? O da demiş ki 3F formülü sayesinde... Nedir 3F formülü diye sormuş gazeteciler O da Fadoizm, Fiesta, Futbol demiş.... Şimdi ‘G.Saray’ın ligdeki durumunun sorumlusu kimdir’ diye sorsalar 3 F formülü diyebilir mi yöneticiler. Nedir o 3F formülü? Falcao, Feghouli, ...?

O DAHA ÖLMEDİ Mİ?

Ben bildim bileli her transfer sezonu boşluğunda türlü türlü futbolcu haberleri süsler gazete sayfalarını... Bunların en başında da Ben Arfa isimli Vatandaş aşinadır gözlere Öyle üç beş sene değil ha Bakın bildim bileli diyorum, en az 40 senedir! Huylu huyundan vazgeçmezmiş Haberi ilk yapan genç gazeteci bastonla yürümeye başlamış Bunlar hala Ben Arfa diyorlar iyi mi? Bu sefer adamı temcit pilavı gibi pişirip Sergen hocanın önüne getirmişler... Ben Arfa var almaz mıydınız? Sergen şöyle bir bakmış, bırakıvermiş sağ köşeye plaseyi... Ne o? O daha ölmedi mi ya?!

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki