Beşiktaş 1 OK Spartak Ljig 3

Beşiktaş Voleybol Takımı, Balkan Kupası’nda karşılaştığı OK Spartak Ljig’e 3-1 mağlup oldu.
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2015, Pazar

Siyah-beyazlılar mücadeleye; Orçun, Erhan, Tuia, Demirhan, Grozdanov, Ferhat ve liberoda Murat ile başladı. Beşiktaş ilk teknik molaya 8-6’lık üstünlükle girdi. Teknik mola sonrası tempo yükselten rakip 12-11 öne geçmeyi başardı ancak Grozdanov’un sayılarıyla Beşiktaş tekrar öne geçti ve ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. İkinci teknik mola sonrasında Grozdanov ve Ferhat’ın servisleriyle etkili olan Beşiktaş, ilk seti 25-21 almayı başardı.(1-0)

İkinci sete daha iyi giren ekip OK Spartak Ljig oldu ve rakip ikinci setteki ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Rakip, teknik mola sonrasında üstünlüğünü korumaya devam etti ve ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. İkinci setin son bölümünde de hata yapmayan OK Spartak Ljig, ikinci seti 25-20 aldı.(1-1)

Üçüncü sete de tempolu giren taraf OK Spartak Ljig oldu. İlk teknik molaya 8-5 önde giren rakip, etkili oyununu devam ettirerek ikinci teknik molaya da 16-11 üstünlükle girdi. Siyah-beyazlıların çabaları bu sette sonuç vermedi ve rakip üçüncü seti 25-16 kazandı.(1-2)

Dördüncü sete daha istekli giren siyah-beyazlılar ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Teknik mola sonrasında da baskılı oyununu devam ettiren Beşiktaş ikinci teknik molaya da 16-10 üstünlükle girdi. İkinci teknik mola sonrası oyuna tutunan rakip mücadeleden kopmadı. Dördüncü setin final bölümünde başa baş bir mücadele vardı. Bu bölümde daha az hata yapan taraf OK Spartak Ljig oldu ve dördüncü seti 25-22 aldı. OK Spartak Ljig maçı 3-1 kazandı.

Siyah-beyazlılar yarın TSİ 17:00’de 3.lük maçı oynayacak.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki