BEŞİKTAŞ ALTINLARINA KAVUŞUYOR!

Siyah Beyazlı kulüp ‘Bırakmam Seni’ kampanyasında bir iş adamı tarafından Beşiktaş’a bağışlanan 2021 adet külçe altınına nihayet kavuşuyor…
Haberin yayılanma tarihi:23 Haziran 2021, Çarşamba

NAKİT + KÜLÇE ALTIN BAĞIŞLADI

BJK Kongre üyelerinden Burak YAKIN, 2020 yılının Ağustos ayında ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına katılarak 1 gramlık 1903 BJK amblemli altını kulübe bağışlayacağını canlı yayında ilan etmişti. Daha sonra iş insanı yakın bu rakamı 2021 âdete çıkardı. Aynı zamanda 251 Bin 1903 TL’de nakden katkı yapacağını belirten genç iş adamı, verdiği sözü yerine getirerek parayı Beşiktaş kulübüne gönderdi.

ALTINLAR HAZIR TESLİM ALAN YOK!

Aylardır Logoları basılmış ve kutulanmış olarak BJK’ya teslim edilmeye hazır durumda olan Altınların, neden hiçbir yetkili tarafından alınmadığı ise merak konusu olmuştu. Kulübün maddi zorluk içerisinde olduğu bu zor zamanlarda özellikle şampiyonluk yaşayan Siyah-Beyazlıların anı olarak taraftarların kısa bir süre içerisinde tüketebileceği Altınlardan 3-4 Milyon TL’lik bir gelir beklenildiği bildirildi.

DUYDUK MU & MEDYA KARTAL'I BURAK YAKIN’A ULAŞTI

Uzun zamandır yurt dışında olan genç iş insanına telefonla ulaşan Duyduk Mu Genel Yayın Yönetmeni Hakan ÖNCÜL konuşan Burak YAKIN ‘Beşiktaş’a layık bir çalışma olsun istedik ve altınların üzerine, Siyah-Beyazlı Efsanelerimizin görsellerini de koyduk. Ahmet Nur ÇEBİ ve benim özel işlerimden dolayı bir türlü yan yana gelme şansımız olmadı. Söz verdiğim gibi Altınlar kutulanmış ve hazır bir şekilde bekliyor. Başkanımız ile dün bir görüşme gerçekleştirdik. Umuyorum ki bu hafta Beşiktaş’ımıza vaadimizi yerine getireceğiz. Anı olarak taraftarlarımızın beğenisine sunacağımız bu özel tasarımların, Kartal yuvalarında biran önce satışına başlanacağı sözünü vermek istiyorum’ ifadelerini kullandı.

KADIN FUTBOLUN BAŞINA GEÇECEK Mİ?

2020-2021 sezonunu şampiyonu olarak tamamlayan Beşiktaş Kadın takımı ile ilgili sorularımızı da yanıtlayan Burak YAKIN ‘Karşılıklı olarak görüşmeler yapıldı. Böyle bir fikir olduğu doğrudur. Kulübümüze destek olmak, her alanda boynumuzun borcu. Yakında her şey netleşince, kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.’ açıklamalarında bulundu.

DUYDUK MU? Özel Haber    

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki