BEŞİKTAŞ AVCI'DAN MART AYINDA KURTULUYOR!

Beşiktaş ile yollarını ayıran teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeni takımıyla ilgili gelişmeler hız kazandı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Şubat 2020, Perşembe

Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun, boşta olan Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlüğü için adayları arasında olduğunu açıkladığı deneyimli çalıştırıcı ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu'na yakınlığıyla bilinen, federasyon kaynaklı haberlerde önde gelen futbolpress internet sitesi, milli takımın yeni teknik direktörü olacak isimle ilgili önemli eşiğin geçildiğini duyurdu.

Federasyon Eledi Listeyi Kısalttı

Azerbaycan Milli Takımı'nın teknik direktör adayları için hazırlanan geniş liste, federasyonun gerçekleştirdiği toplantı ile daraltıldı. Pek çok ismin yer aldığı bu geniş listede ismi bulunan Abdullah Avcı, yapılan elemenin ardından sayısı 6'ya indirilen adaylar arasında da yer aldı.

Anlaşma Sağlanamadı Diye Bir Şey Yok

Abdullah Avcı ile Azerbaycan Futbol Federasyonu arasında görüşmeler yapıldığı ancak anlaşma sağlanamadığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı savunuldu. İşin gerçeğinin, gerçekleştirilen bu görüşmelerin halen devam ettiği, tarafların müzakereyi sürdürdüğü bildirildi. 

Maddi Konularda Uzlaşma Aranıyor

Yapılan bu görüşmelerin içeriğine dair de bilgi verilerek, bunların finansal konular olduğu aktarıldı, maddi detaylarda uzlaşma arandığı belirtildi. Abdullah Avcı dışında son listeye kalan iki teknik direktörün daha isimlerinin öğrenildiği, bunların İtalyan çalıştırıcılar Cesare Prandelli ile Giovanni de Biasi oldukları vurgulandı. 

Mart Başına Kadar Belli Olacak

Nikola Jurcevic'in ayrılmasının ardından boşta olan Azeri Milli Takımının yeni teknik direktörünün, en geç Mart ayı başına kadar belirlenmiş olacağı ifade ediliyor.

Skorer 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki