BEŞİKTAŞ BAŞKANININ 'DİLİNİN KEMİĞİ YOK!'

Fenerbahçe başkanı Ali KOÇ'tan, Ahmet Nur ÇEBİi'ye vergi göndermesi...
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2022, Pazar

ÇEBİ'NİN SÖZLERİ BJK'NIN BAŞINI AĞRITACAK!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin vergi borcunu düşürdüğünü söylemesini hatırlatan sarı lacivertli taraftarlar devletin adil rekabeti önlediği yorumunu yaptı.

Çebi, "Yalvar Yakar Vergi Borcunu İndirdik" Demişti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah Beyazlıların Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada vergi borçlarını düşürdüklerini açıklamıştı. Çebi, "200 Milyonluk vergi borçlarını, 16 Milyon liraya indirdik. Ankara'ya git gel... Yalvardık, yakardık. Allah yapanlardan da razı olsun. Diğerlerine de yapıldı ama bizi hakikaten sevdiler ve gereğini de yaptılar" demişti.

Beşiktaş'tan Cem Küçük'e Vergi Yanıtı: Ayrıcalık Uygulanmadı

TGRT'de yorum yapan Küçük, Beşiktaş'ın vergi indirimiyle ilgili "Siyaset isterse Beşiktaş’ı bitirir" demiş, siyah beyazlılar bu yoruma sert tepki göstermişti. Beşiktaş'ın açıklamasında "Devletimizin ilgili kurumlarıyla her mükellefine gösterdiği duyarlılığın ve desteğin bir örneği olarak hiçbir ayrıcalık olmadan tarafımıza uyguladığı vergi indirimini alışık oldukları üsluplarıyla el koyma hadsizliğine vardıracak kadar akıl tutulması yaşayan bu kişi için 'askıda akıl' kampanyası başlatılmasıyla, bu sayede belki de doğru düşünebileceği bir aklın kendisine bulanması sağlanacak, böylece önce düşünmeyi sonra doğru düşünmeyi öğrenebilecektir" ifadesi kullanılmıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki