BEŞİKTAŞ BÜYÜK OYNUYOR!

Beşiktaş’ın Galatasaray galibiyeti camiada sevinç yaratırken son yıllardaki bir grafiğin de taçlanmasına neden oldu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2021, Salı

DERBİ KARTALI

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı oynanan 36 maçın 27'sini kaybetmeyen Beşiktaş, toplamda 59 gol attı, 48 gol yedi. En büyük üstünlük Galatasaray'a sağlandı: 12 derbi, 7 galibiyet!

Aslan' Büyük Üstünlük

Slaven Bilic'in ardından gelen Şenol Güneş ile başlayan seride Siyah-Beyazlılar, son 6 sezonda ezeli rakiplerine karşı kolay kolay maç kaybetmeyen, genelde de istediğini alan taraf oldu. Kartal, en büyük üstünlüğü oynadığı 12 derbinin 7'sini kazandığı Cimbom'a karşı kurdu. Beşiktaş, Galatasaray'a karşı oynadığı son 8 derbinin 6'sında gol yemedi.

Fenerbahçe’yle Eşit!

Trabzonspor’a iki galibiyet fark atan Siyah-Beyazlılar Fenerbahçe ile de eşit durumda (Kupada yarıda kalan derbi hesaba katılmadı). Beşiktaş, üç ezeli rakibe karşı 1988-89 sezonundan sonra ilk kez ilk devrede 3'te 3 yaptı.

Kamera Arkası!

Beşiktaş’ı, mali sıkıntı yaşarken sırtlayan Sergen Yalçın'ın arkasında yönetim ve teknik heyet desteği var. Siyah-Beyazlıların antrenörleri, rakipleri iyi analiz edip Yalçın'ı en ince detaya kadar bilgilendiriyor. Kondisyon ekibi, futbolcuların fizik kalitesini yükseltiyor. Yönetim ise hem takımla sürekli bir araya geliyor hem de ödemeleri aksatmıyor. Kulüp efsanesi Sergen Yalçın'ın liderliğinde kenetlenen Beşiktaş, zor dönemden en az hasarla geçiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ekibini “Kamera arkası” mesajıyla paylaştı: Hakan Çalışkan, (Kaleci antrenörü), Stefano Morrone, (Kondisyoner), Levent Açık (Kaleci antrenörü), Murat Şahin (Birinci yardımcı), Murat Kaytaz (İkinci yardımcı), Gürsoy Yalçın (Scout), Ozan Köprülü (Yardımcı antrenör)

Sözcü

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki