"Beşiktaş Diego Costa İçin tüm Riskleri Almaya Hazır"

Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden son şampiyon Beşiktaş, transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:31 Temmuz 2021, Cumartesi

PORTEKİZ BASINI YAZDI

Gol yollarında yeni bir ismi kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, yıldız isim Diego Costa ile yakından ilgileniyordu. Bu durumla ilgili Portekiz'den çarpıcı bir iddia geldi.

'GÖZÜMÜZÜ KORKUTUYOR!'

Beşiktaş'ın santrfor adayları listesinde ilk sıralarda olan Diego Costa konusunda çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Portekiz'in Record gazetesi Costa'ya talip olan takımları adeta uyardı. Gazete "Diego Costa uzun süredir suyun (futbolun) dışında. Onu kim yakalayabilecek?" diye sorduğu haberinde, "Ancak Türk temsilcisi bu konuda tüm riskleri almaya hazır" yorumunu yaptı. Costa'nın ilk olarak Palmeiras'a gideceği iddia ediliyordu ancak teknik direktör Abel Ferreira reddetti. Bu transfer için "Aralık ayından beri kulüpsüz olması gözümüzü korkutuyor" değerlendirmesi yapıldı.

KARTAL'IN ELİ DAHA GÜÇLÜ

Record'dan derlenen ikinci iddiaya göre, Benfica'dan sonra Sporting de Diego Costa'ya teklif yapmama kararı aldı. Gazetenin haberine göre Costa, Sporting'e teklif edildi ancak Sporting 32 yaşındaki forvete teklif sunmayacağı, çünkü sakatlığının korkuttuğu ifade edildi. Kısa süre önce de Bologna'dan da benzer bir açıklama yapılmış, sportif direktör W Sabatini sakatlığını bahane ederek Costa'yı almayacaklarını söylemişti. Bu şartlarda Diego Costa'nın önünde resmi olarak sadece Beşiktaş'ın teklifi bulunuyor, bu da Siyah-Beyazlıların bu transfer için elini bir hayli güçlendirmiş durumda.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki