BEŞİKTAŞ DİVAN KURULU TOPLANTISI ÖNCESİ GERGİNLİK!

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Denetleme Kurulu'nun sunduğu rapora itiraz ederek onay vermedi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2023, Cumartesi

Başkan Çebi Kulübün İdari Ve Mali Tablosuyla İlgili Olarak Toplantıda Üyeler İçin Bilgilendirme Yapacak;

Siyah-Beyazlılar'ın 1 Ocak-31 Aralık 2022 tarihler arasındaki borç rakamı ortaya çıktı. Kulübün, toplam borcu. son tabloya göre yüzde 28 artış göstererek 6.2 Milyar TL'ye ulaştı. Alacakların düşülmesi sonrasında net rakam ise 5.7 Milyar TL olarak belirlendi.

Borç Kavgası

Süper Lig'de zirve yarışının uzağında kalan Siyah-Beyazlılar'da sportif açıdan gelmeyen başarı baskısının ardından bir de maddi sorun gün yüzüne çıktı. Bugün yapılacak Divan Kurulu öncesi Beşiktaş Denetleme Kurulu ile yönetim arasında hareketli saatler yaşandı. Denetleme Kurulu'nun yazdığı detaylı raporda Beşiktaş'ın toplam borcu 6 milyar 254 milyon TL (brüt) olarak açıklandı.

Çebi İtiraz Etti

Fakat bu rakama Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi onay vermedi. Çebi nakit ve benzeri alacaklarının yanı sıra finans yatırımlarının, ticari alacaklar ve çeklerin rapordan düşülerek borcun 5 milyar 250 milyon TL olarak düzeltilmesini talep etti. Ancak Denetleme Kurulu, hesaplamaların uluslararası standartlarda yapıldığını savunarak dünyanın tüm kulüplerinde raporlarda tüm borcun açıklandığını belirtti. Beşiktaş'ın patronunun konuyla ilgili bugün gerçekleştirilecek Divan Kurulu'nda sert bir açıklama yapması bekleniyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki