BEŞİKTAŞ DOĞRANIYOR!

BJK Eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2020, Pazartesi

İzmir Tarihi Günlerinden Birini Yaşadı

Göztepe yeni ve muhteşem stadıyla semtine geri döndü. Gerçekten Türk Futbolu'nun en güzel renklerinden biri Göztepe; hayırlı, uğurlu olsun. Mehmet Sepil 6 yılda Göztepe'yi kurumsallaşıp 2. Lig'den Süper Lig'e taşırken bizim eski başkan 8.5 yılda kocaman bir enkaz bıraktı gitti. Bugünlerde de ekranlara çıkıp kendine göre gündeme geliyor. Ah Beşiktaş ah!!! Dün Gürsel Aksel Stadı'nda her şey çok güzeldi ama hakem Hüseyin Göcek'ti.

Böylesine bir maça, böylesine kötü bir hakem neden atanır, bunu açıklamam mümkün değil.

Kaleci Beto'nun maçın hemen başında ceza sahasında Diaby'e tekmesi ve ikinci devrede Göztepe ceza sahası içinde yaşanan karambolde Necip'in düşürülmesi net penaltıydı. Ama hakemiyle VAR'ıyla yine görmezlikten geldiler. Beşiktaş bu sezon paramparça edilirken yönetim neden bu kadar sessiz aklım almıyor. Beşiktaş için iyi bir şeyler yazmak istiyorum ama maalesef bir ışık göremiyorum. Yeni transferler; Diaby'siyle, Boyd'yla Douglas'ıyla gerçekten tam bir fiyasko. Hemen gönderilsinler.

Necip & Rıdvan Forma Aşkıyla Savaştılar

Karius 5 net gol pozisyonunda gole izin vermezken belki de sezonun en iyi 90 dakikasını oynadı. Son 30 dakikada Gökhan Gönül ve Caner Erkin oyuna girince Beşiktaş biraz olsun kıpırdadı ama bu da yeterli olmadı. Burak Yılmaz belki bu sezon ilk defa bu kadar istekliydi, arkadaşlarını da ateşledi ama maçın son dakikalarında kaçırdığı pozisyonlarda Beto'yu aşamadı. Beto gibi bir kaleciyi ne zaman Beşiktaş'ın kalesinde izleyeceğiz çok merak ediyorum. Göztepe'de Halil ve Serdar'ı çok beğendim. Özellikle Halil futbolunu her geçen hafta geliştiren Halil'i tebrik ederim. Yeni statta ilk golü atmak ona yakışırdı, öyle de oldu.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki