BEŞİKTAŞ Enobakhare Transferinde AEK İle Yarışıyor!

Transferde ağırlıklı olarak bonservisi elinde olan futbolculara yönelmesi beklenen Beşiktaş için, sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2020, Cuma

Tuttomercato’nun haberine göre Siyah Beyazlı ekip, Wolverhampton Wanderers (Wolves) ile olan sözleşmesini sonlandıran Bright Enobakhare ile ilgileniyor.

Beşiktaş bu transfer Yunan ekibi AEK ile yarışıyor  

Bright Enobakhare Kimdir?

2015’te Wolves kadrosuna katılan 1998 doğumlu oyuncu, Premier Lig’e yükseldikleri süreçte önemli bir katkı vermişti. Ancak Nuno Espirito Santo’nun göreve gelmesiyle birlikte rotasyonda gerilere düştü. Son iki yılda üç farklı takıma kiralanan Nijeryalı oyuncu en son Wigan’a gitmiş ama orada beklentileri karşılayamamıştı.

Geçen sezon devre arasında kiralandığı Coventry City’de ise fark yarattı ve kulüp onu 2018-19 sezonunun en iyi genç oyuncusu seçti. 22 yaşındaki oyuncu ileri uçta görev alıyor. Bu sezon toplam 3 resmi maçta 131 dakika forma giydi ve gol atamadı. 1 metre 80 santim boyundaki Enobakhare sağ ayağını kullanıyor.

Beşiktaş Uygun Maliyetli Oyuncu Arıyor!

Mali anlamda zor bir dönemden geçen Beşiktaş'ın önümüzdeki dönemde bonservisi elinde olan ve uygun maliyetli oyunculara yönelmesi kaçınılmaz. Enobakhare ismi de bu profile uyan bir isim. Orta saha için ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı Leroy Fer'in adı geçiyor. 

Kale için de en büyük aday ise bir başka Hollandalo Jeroen Zoet. 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki