BEŞİKTAŞ ERİYOR!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Aralık 2021, Pazartesi

KONYASPOR 1 BEŞİKTAŞ O

İlk yarı golsüz sona ererken 60. dakikada Ghezzal'in vuruşunda top direkten döndü. 90'da ev sahibinden Ahmed Hassan sahneye çıkarak 3 puanı Konya'ya getirdi.Önder Karaveli yönetiminde ilk yenilgisini alan Beşiktaş 28 puanda kalırken ilk yarıyı 7. noktaladı. Konyaspor ise üst üste 4. galibiyetini alıp puanını 39 yaptı ve ilk yarıyı 2. sırada tamamladı.

Beşiktaş Son Dakikada Konyaspor’a Boyun Eğdi

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş Konya deplasmanında şok bir yenilgi aldı. 90. dakikada Ahmed Hassan'ın attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Siyah-Beyazlılar Önder Karaveli ile 4 maçlık yenilmezlik serisine de son vermiş oldu. Konyaspor ise bu galibiyetle, lider Trabzonspor'la puan farkını 7'ye indirdi.

KONYASPOR İKİNCİ, BEŞİKTAŞ YEDİNCİ TAMAMLADI

Ligin ilk yarısındaki performansı ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Konyaspor, üst üste 4. galibiyetini alarak sahasındaki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı ve 39 puanla ligin ilk yarısını 2. sırada tamamladı. Konyaspor’a karşı son 11 maçta 2. kez yenilen Beşiktaş ise ligin ilk devresini 28 puanla 7. sırada noktaladı.

KARAVELİ İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Sergen Yalçın’ın istifası sonrası görev alan altyapı antrenörü Önder Karaveli, takımın başında çıktığı 4. maçında ilk yenilgisini aldı. Karaveli, Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı Kayserispor  (4-2) ve Göztepe (2-1) maçlarından galibiyetle ayrılırken, deplasmandaki Fenerbahçe (2-2) maçında beraberlik, Konyaspor (0-1) karşılaşmasında ise yenilgi aldı.

GHEZZAL CEZALI DURUM DÜŞTÜ

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal cezalı duruma düştü. Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında 3 puanın yanı sıra Rachid Ghezzal’ı da kaybetti. Maça ceza sınırında çıkan Cezayirli yıldız son bölümde Rahmanovic’le tartışınca sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 29 yaşındaki futbolcu ligin ikinci yarısındaki Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki