BEŞİKTAŞ GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZININ PEŞİNDE!

Yurt dışı kampını tamamladıktan sonra Nevzat Demir tesislerinde antrenmanlarına devam eden, seçenekli bir kadro kurmak isteyen Siyah Beyazlılarda flaş bir isim gündeme geldi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ağustos 2022, Çarşamba

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor

Valerien Ismael yönetime transfer listesini sundu. Dimitris Pelkas için F.Bahçe sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kartal'dandan, bir sürpriz hamle daha geldi.  Fassnacht için bir türlü istediği aşamaya geçemeyen Beşiktaş'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın Sofiane Feghouli'nin menajeri ile bir araya geldiği belirtildi. Şu anda boşta olan Cezayirli yıldızın menajeri Siyah-Beyazlılardan imza parası hariç senelik 2 Milyon Euro talep etti. Feghouli'nın menajeri oyuncusunun İstanbul'da yaşamayı sevdiğini, Türkiye'de oynamak istediğini belirterek bu rakamın altına düşmek istemediklerini söyledi.

162 MAÇ 34 GOL

Ceyhun Kazancı ise Feghouli'yi beğendiklerini ancak kafalarındaki rakamın bonuslar ve imza parasıyla beraber toplam 1.5 Milyon Euro civarında olduğunu ifade etti. Kazancı, bu rakam üzerinden bir görüşme yapmak isterlerse kapılarının kendilerine açık olduğunu söyledi. Feghouli 2017-2018 sezonunda West Ham United takımından Galatasaray'a transfer olmuştu. Cezayirli oyuncu 5 sezon Galatasaray forması giydi. 162 karşılaşmada sarı kırmızılı formayı giren Feghouli, 34 gol katkısı sağladı. Sofiane Feghouli Cezayir Milli Takım formasıyla 54 karşılaşmada görev aldı; 19 gol attı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki