BEŞİKTAŞ HAZİRAN AYINDA YATIRIMCISINI GÜLDÜRDÜ!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin olumlu haberler ve Süper Lig'in yeniden başlamasıyla birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri yatırımcısını sevindirdi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Temmuz 2020, Cuma

BJK-TS-GS- GÜLDÜRDÜ FB ÜZDÜ

Yılın ilk yarısında Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ yatırımcısına kazandırırken sadece Fenerbahçe Futbol AŞ kaybettirdi.

Haziran Ayında En Fazla Kazandıran Beşiktaş Oldu

Haziran ayında ise yatırımcısına en fazla yüzde 22,8 ile Beşiktaş kazandırdı. Analistler, son 2 haftayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş'ın borsada da yatırımcısına kazandırdığını ifade etti. Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor yüzde 19,8, Fenerbahçe yüzde 6,4 değer kazandı.

En Fazla Piyasa Değerine Trabzonspor Sahip

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında en fazla piyasa değerine Trabzonspor sahip. Trabzonspor haziran ayını 1 milyar 616 milyon 911 bin 916 lira piyasa değeriyle tamamladı. Bordo-Mavilileri 1 milyar 571 milyon 400 bin lira piyasa değeriyle Galatasaray, 1 milyar 246 milyon 158 bin 200 lira piyasa değeriyle Fenerbahçe, 724 milyon 800 bin lira piyasa değeriyle Beşiktaş izledi.

A.A.

Etiketler: borsa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki