Beşiktaş Kural Hatası İçin TFF'ye Başvuruyor!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 19. haftasında deplasmanda Göztepe’ye 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada Göztepe’nin attığı ikinci gol öncesinde ise kural hatası yapıldığı ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2020, Pazartesi

BARİZ KURAL HATASI

Maçın hakemi Hüseyin Göçek, Tyler Boyd’un sakatlık yaşadığı pozisyonda maçı durdururken oyunu durdurduğu sırada top orta sahada olduğu için oradan tekrar başlattı ve topu Göztepe’li oyunculara verdi.

Ancak değişen oyun kuralları nedeniyle pozisyonu Boyd’un sakatlık yaşadığı yerden başlatması ve topu Beşiktaş’a vermesi gerekiyordu.

Bu pozisyon sonrasında Göztepe serbest vuruş kazanırken ilk yarının uzatma dakikalarında ikinci golü buldu. Beşiktaş yönetimi, yapılan bu kural hatası sonrasında harekete geçiyor.

Hüseyin Göçek Topu Yanlış Takıma Teslim Etti!

Göztepe’nin ikinci golünden önce Tyler Boyd, Beşiktaş ceza sahası üzerinde bir sakatlık geçirirken, hakem Hüseyin Göçek tedavi için oyunu durdurdu. Oyun durduğu sırada top Beşiktaşlı oyuncuların kontrolündeydi ve yeni kurallara göre hakem Göçek’in meşin yuvarlağı siyah-beyazlı takıma teslim etmesi gerekiyordu. Ancak Göçek oyunu orta sahada hakem atışı ile başlattı ve topu da Göztepeli oyunculara teslim etti. Atak başlatan sarı-kırmızılı takım daha sonra ceza sahası sol çaprazında serbest vuruş kazandı. Serdar Gürler’in ortasında da Borges topu ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu da belirledi.

Orta Çizgi

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki