BEŞİKTAŞ LİGİN OYNANMASINI İSTİYOR!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Trtspor'a konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:24 Mart 2020, Salı

Kocadağ, ''Süreç uzarsa liglerin oynanması mümkün görünmüyor. Bizim temennimiz de ligin sağlıklı şekilde oynanması.'' dedi.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile derbi maçta el sıkışmadığını söyleyen Emre Kocadağ, ''O dönem herkes uyarılıyordu. Biz de tedbirliydik. Benim herhangi bir temasım olmadı. Sosyal mesafeyi önemsiyoruz.''  ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

''Bizim öncelikli arzumuz dünyadaki sürecin son bulması. Seyircili bir şekilde futbola geri dönülmesi. Süreç uzarsa liglerin oynanması mümkün görünmüyor. Bizim temennimiz de ligin sağlıklı şekilde oynanması.

''Lig Oynanmayacaksa Sezon Yok Sayılmalı''

Kulüpler Birliği toplantısından sonra somut bir adım atılmadı. Başkanımız görüşünü açıkladı. Lig oynanmayacaksa, sezon yok sayılmalı. Henüz bunları konuşmak için erken. Sürecin neler doğuracağı, ekonomiye etkisi, reklam verenlere etkisi. Bunu yaşayarak göreceğiz. Bu süreçte sadece kulüpler ve futbolcular nasıl zarar görecek? Oyunun tüm bileşenleri bu süreçten zarar görecek. İnşallah süreç bir an evvel biter ve ne yapacağımıza karar veririz. Süreci yakından takip ediyoruz.

Kocadağ, ''Ailesinden ayrı olan futbolcularımız var. Biz de ailemizden uzak olsak aklımız kalır. Genç insanlar neticede. Herkes etkileniyor. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın neresinde olursa olsun futbolcular etkilenir. Etkilenmeleri de normal bir şey.'' ifadelerini kullandı.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki