Beşiktaş Manchester United'ın Yıldızının Peşinde!

Beşiktaş transferde Manchester United'ın kapısını çalıyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2020, Salı

Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam eden Siyah Beyazlılar, stopere takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, bu bölge için Manchester United'ın yıldızını gündemine aldı.

Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosuna dahil etmek istediği Axel Tuanzebe transferinde sürpriz gelişme... Anglia.goal.pl adlı internet sitesi, konu ile ilgili yazdığı haberde Siyah Beyazlıların Premier Lig devine  yapacağı teklifi açıkadı..

Haberin Detaylarında Şu İfadelere Yer Verildi;

"İstanbulkulübü Beşiktaş, Manchester United'ın savunmacısı Axel Tuanzebe'yi kadrosuna katmak istiyor ve bu konuda ciddi girişimlerde bulunuyor. Türk kulübünün, 22 yaşındaki futbolcu için Manchester United ile 1 yıllık kiralama konusunda anlaşmak istediği gelen bilgiler arasında. Manchester United altyapısından çıkan Tuanzebe, 1.5 yıl boyunca Aston Villa'da kiralık oynadı ve başarılı bir performans sergiledi. Ancak geçtiğimiz yaz Old Trafford'a döndü ve burada kendine bir yer edinemedi.

Bu Sezon 5'i Premier Lig Olmak Üzere Toplam 10 Müsabakada Yer Aldı

Teknik direktör Solskjaer takım defansını Maguire ve Lindelof'a emanet etmeyi tercih etti. İngiliz futbolcu, kesinlikle daha fazla forma giyebileceğini düşünüyordu. Mevcut durum, oyuncunun geleceğini yeniden düşünmesine sebep oldu. Ancak, Türkiye'de oynamak isteyip istemediği henüz bilinmiyor."

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki