BEŞİKTAŞ MULEKA'YA VEDA EDİYOR!

Beşiktaş’ın 3.5 Milyon Euro'ya aldığı Jackson Muleka’nın; Cenk ve Aboubakar nedeniyle forma şansı kalmadı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Nisan 2023, Cumartesi

Kongolu Forvetin Alındığı Fiyatla Satılacağı İfade Edildi;

 Muleka’dan beklediğini bulamayan Beşiktaş, gelecek sezon bu futbolcuyu satış listesine koyacak. Siyah-Beyazlılar, Standard Liege’den 3.5 Milyon Euro'ya aldığı golcüsünü bu rakamdan aşağı elden çıkarmayı düşünmüyor.

GÖZDEN DÜŞTÜ...

Geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren ve başarılı işler yaparak Beşiktaş’ın dikkatini çeken Kongolu forvet, Valerien Ismael’in teknik direktörlüğünde de iyi bir başlangıç yaptı. Muleka o dönem ligde 4 gol, bir asist yaparak dikkatleri üzerine topladı. Beşiktaş’ın forveti, kupada da bir gol atma başarısını göstermişti. Ancak Teknik Direktör Şenol Güneş, 4 maçta ilk 11’e koyduğu, 9 karşılaşmada da sonradan oyuna soktuğu Muleka’dan memnun kalmadı. Üstelik Beşiktaş’ta Cenk ve Aboubakar gibi iki üst düzey forvetin de olması, Muleka’nın kadro şansını iyice zora soktu. Ayrıca Güneş, altyapıdan A takıma katılan Semih Kılıçsoy’u üçüncü forvet olarak düşünüyor. Bu nedenle de Kongolu oyuncunun forma şansı iyice azalıyor.

YÖNETİM ZARAR ETMEK İSTEMİYOR

23 yaşındaki oyunun gençliği ve Belçika’dan gelmesi, Muleka’nın fiyatını düşürmedi. Oyuncunun bu nedenle en az 3.5 Milyon Euro'ya satılabileceği düşünülüyor. Kartal’ın, aldığı fiyatın altında göndermeyeceği vurgulandı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki