Beşiktaş Nefes Aldı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 69-56 yendi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2018, Pazar

Bu sonuçla, iki maç aranın ardından kazanan siyah-beyazlılar 15. galibiyetini alırken, ev sahibi ekip ise 13. kez mağlup oldu.

Karşılaşmaya Buva'nın sayılarıyla başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 3. dakikayı 6-3 önde geçti. Hızlı hücumlarda Weems ile basketler bulan Beşiktaş Sompo Japan, 7. dakikada eşitliği sağladı: 10-10. Siyah-beyazlılar, Semih Erden ve Adams'ın kaydettiği sayılarla ilk periyodu 17-13 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Can Maxim Mutaf'ın üç sayılık basketiyle başlayan Beşiktaş Sompo Japan, 15. dakikayı 20-17 önde bitirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hücumda üst üste top kayıpları yaparak 18. dakikada siyah-beyazlılar karşısında 14 sayı (19-33) geriye düştü. Pota altında Semih Erden ve Clark ile etkili olan Beşiktaş Sompo Japan, turuncu-lacivertliler önünde soyunma odasına 37-25 üstün girdi.

İkinci yarıya tempolu başlayan Beşiktaş Sompo Japan, hücumda top kayıpları yapmayı sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında farkı 25. dakikada 20 sayıya kadar çıkardı: 29-49. Siyah-beyazılar, düşük tempoda oynanan üçüncü periyodu 53-36 önde bitirdi.

Skor üstünlüğünü son periyotta da sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 69-56 mağlup etti.

A.A.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki