Beşiktaş RMK Marine 70 Yalova Engelliler SK:54

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 8. hafta maçında Yalova Engelliler'i 70-54 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2015, Cumartesi

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Deniz Acar, Aytaç Ercan, Yasin Cırgaoğlu, Bülent Yılmaz ve Kaan Dalay ilk beşiyle başladı.

 Takımımız, karşılaşmaya Bülent’in 2 sayılık basketiyle başladı. Karşılıklı sayılarla geçen ilk 3 dakikada iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. Hücumda Kaan ve Bülent ile sayılar üreten ekibimiz, rakibin öne geçmesini engelledi. Takımımız, Aytaç ile 2 faul atışınının 1’inden yararlanamadı. Pota altında başarılı savunma yapan ekibimiz, ilk periyodu 16-14 önde tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci periyoda Aytaç’ın 2 sayılık basketiyle başladı. İkinci periyotta hücumda daha atak oynayan takımımız, rakibin sayı üretmesini engelledi ve son 7,5 dakikaya 22-16 önde girdi. Rakip atakta iyi savunma yapan ekibimiz, rakibine geçit vermedi. Pozisyonun devamında takımımız, Kaan’ın 1’e 1 yakaladığı pozisyondan yararlanamadı. Takımımız, ilk yarının son 2,3 dakikasına 32-24 önde girdi. Takımımız, Hasan ile 1 faul atışından yararlanamadı. Takımımız, ikinci periyodu 17-12 ilk yarıyı 33-26 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya Deniz Acar, Aytaç Ercan, Cafer Yumuk, Bülent Yılmaz ve Kaan Dalay beşiyle başladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya Bülent ve Aytaç’ın basketleriyle başladı. Hücumda ilk yarıya oranla daha etkili başlayan ekibimiz, Kaan ve Aytaç ile sayılar üretmeye devam etti. Pota altında İlhan ile iyi savunma yapan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Siyah-beyazlılarımız, üçüncü periyotun son 2,5 dakikasına 45-38 önde girdi. Rakip faul atışında pota altında iyi yer tutan Aytaç, hızlı atakla hücumda sayı aradı. Periyodun sonlarında daha etkili bir performans sergileyen ekibimiz, çekişmeli geçen üçüncü periyodu 50-42 önde tamamladı.
 
Son periyodun başında iki takım da sayı üretmekte zorlandı. Hücumda sayı üretmekte zorlanan ekibimiz, başarılı savunmayla rakibin farkı kapatmasını önledi. Toparlanan ekibimiz, Kaan ve Bülent’in sayılarıyla son 4,5 dakikaya 54-48 önde girdi. Kaan ile oyun kuran ekibimiz, Aytaç’ın pota altındaki başarılı oyunuyla farkı 8 sayıya çıkardı. Rakip hücumda orta alanda iyi savunma yapan Deniz, rakibine geçit vermedi. Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, salondan 70-54 galip ayrıldı.
 
Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Çoşkun, Yalova Engelliler Spor Kulübü Başkanı Alparslan Erkoç ve Kadın Futbol Takımımız, karşılaşmayı tribünden takip etti. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki