Beşiktaş RMK Marine 84 Pendik Belediye 27

Beşiktaş RMK Marine Takımı, Süper Lig’in 6. haftasında Pendik Belediye’yi 84-27 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:27 Aralık 2015, Pazar

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar; Bülent Yılmaz, Ferit Gümüş, Kaan Dalay, Cem Gezinci ve Yasin Cırgaoğlu ilk beşiyle başladı.

Beşiktaş, mücadeleye Ferit’in 2 sayılık basketiyle başladı. Hücumda daha atak olan Beşiktaş, ilk 6 dakikayı 10-6 önde tamamladı. Beşiktaş, birinci periyodu 21-10 önde tamamladı. Birinci periyodun ardından hücumdaki etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, farkı 8 sayıya çıkardı ve ilk yarının son 5 dakikasına 29-11 önde girdi. Pota altında iyi savunma yapan Beşiktaş, rakibine sayı şansı vermedi. Özgür’ün oyuna girmesiyle hücumda daha çok pozisyon bulan Beşiktaş, ikinci periyodu 20-1, ilk yarıyı 41-11 önde tamamladı.

Siyah-beyazlılar, ikinci yarıya Bülent Yılmaz, Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş, Deniz Acar ve Cafer Yumuk beşiyle başladı.

İlk yarıdaki etkili performansını sürdüren Beşiktaş, rakibin sayı bulmasını engelledi. Beşiktaş, Özgür ve Bülent’in hücumdaki etkili oyunuyla farkı 33 sayıya çıkardı. Beşiktaş, üçüncü periyodun son 2 dakikasına 53-15 önde girdi. Beşiktaş, üçüncü periyodu 16-4 (57-15) önde tamamladı. Hücumdaki etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, karşılaşmanın son 8 dakikasına 61-18 önde girdi. Deniz ve Cafer ile pota altında iyi savunma yapan Beşiktaş, rakibinin sayılarına engel oldu. Beşiktaş, son 2 dakikaya 78-22 önde girdi. Hücumdaki etkili oyununu skora yansıtan siyah-beyazlılar, salondan 84-27 galip ayrıldı.

Mücadele sonrasında taraftarlar deneyimli oyuncu Aytaç Ercan’a sürpriz doğum günü düzenlediler. Doğum günü pastasını üfleyen Aytaç, sürpriz için taraftarlara teşekkür etti. Teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar, Aytaç Ercan’a yeni yaşında mutluluklar diledi.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki