Beşiktaş RMK Marine 86 İzmir Bş. Bld. 51

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 5. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nü 86-51 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:15 Aralık 2014, Pazartesi

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Takımımız, Bülent Yılmaz, Kaan Dalay, Deniz Acar ve Yasin Cırgaoğlu, Aytaç Ercan ilk beşiyle başladı.

 Takımımız, mücadeleye Deniz’in sayılarıyla başladı. Pota altında iyi savunma yapan ekibimiz, rakibin sayı bulmasına engel oldu ve farkı 7 sayıya çıkardı. Rakip pota altında Aytaç ve Kaan ile sayılar üreten ekibimiz, skoru 13-11’e getirdi. Hücumda başarılı bir oyun sergileyen takımımız, birinci periyodu 22-13 önde tamamladı.
 
İkinci periyoda hızlı başlayan ekibimiz, Kaan ve Deniz ile peş peşe bulduğu sayılarla farkı 21 sayıya çıkardı. Deniz ile 2 faul atışı kullanan ekibimiz, bir atışta başarılı olamadı. Pota altında rakibine oranla daha etkili olan ekibimiz, ilk yarının son 1 dakikasına 41-19 önde girdi. Takımımız, pota altında Deniz ve Aytaç ile rakibine sayı şansı tanımadı. Etkili bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, ikinci periyodu 22-10, ilk yarıyı 44-23 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya Bülent Yılmaz, Kaan Dalay, Deniz Acar ve Yasin Cırgaoğlu, Aytaç Ercan beşiyle başladı.
 
İkinci yarıda takımımızın ilk sayısını Deniz kaydetti. Pota altında iyi savunma yapan Aytaç rakibine sayı şansı tanımadı. Hücumda etkili oynayan takımımız, üçüncü periyodun son 3,5 dakikasına 58-31 önde girdi. Periyotun sonlarında rakip sayılara engel olamayan ekibimiz, üçüncü periyodu 18-19 geride tamamladı. (62-42)
 
Kaan ile oyun kuran takımımız, Zafer’in pota altında yakaladığı pozisyondan yararlanamadı. Kaan kendisine yapılan faulde attığı sayıyla skoru 75-44’e getirdi. Bülent ile oyun kuran takımımız, hücumda bulduğu sayılarla rakibin farkı kapatmasını önledi. Takımımız, son 2,5 dakikaya 82-49 önde girdi. Son dakikaya girilirken pota altında iyi savunma yapan ekibimiz, rakibin sayı üretmesini önledi ve salondan 86-51 galip ayrıldı. 

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki