Beşiktaş RMK Marine Galip

Beşiktaş RMK Marine Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Pendik Bld.Anadolu Yakası'nı 74-59 mağlup etti
Haberin yayılanma tarihi:21 Aralık 2014, Pazar

Kurtköy Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar; Kaan Dalay, Deniz Acar, Aytaç Ercan, Yasin Cırgaoğlu ve Bülent Yılmaz ilk beşiyle başladı.

Hakem atışında iyi yükselen Aytaç, mücadeleye ekibimizin başlamasını sağladı. Takım, karşılaşmaya Deniz'in 2 sayılık basketiyle başladı. İlk dakikalarda etkili olan siyah-beyazlılar, ilk periyodu 17-16 önde tamamladı.
 
İkinci periyotta tutuk bir oyun sergileyen ekip, pota altında bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Rakibin hücumlarında savunmada zaman zaman hata yapan takım, 1 sayı geriye düştü. Toparlanan siyah-beyazlılar, bulduğu sayılarla skora denge getirdi ve ilk yarının son 1,5 dakikasına 29-29 eşitlikle girdi. Takım son dakika içerisinde Kaan ve Deniz'in sayılarıyla ikinci periyotu 16-15, ilk yarıyı 33-31 önde tamamladı.

Takım, ikinci yarıya; Kaan Dalay, Deniz Acar, Aytaç Ercan, Yasin Cırgaoğlu ve Bülent Yılmaz beşiyle başladı.

Pota altında Aytaç ile iyi savunma yapan ekip, rakibin sayı üretmesini engelledi. Takım, ikinci yarıya hızlı başladı. Kaan ile rakip pota altında sayılar üreten ekip, periyotun son 2 dakikasina 51-41 önde girdi. Rakip ataklarda Bülent ile savunmada başarılı olan takım orta alanda geçit vermedi ve üçüncü periyodu 24-12 önde tamamladı.
 
Beşiktaş, son periyoda hızlı başladı. Üst üste sayılar üreten ekibp, farkı 10 sayıya çıkardı. Rakibine oranla pota altında üstün bir savunma anlayışıyla oynayan ekip, farkı  erimesine engel oldu. Siyah-beyazlılar mücadelenin son 3 dakikasına 69-57 önde girdi. Son dakikaların karşılıklı ataklarla geçtiği mücadelede rakibin farkı eritmesine engel olan siyah-beyazlılar, salondan 74-59 galip ayrıldı. 
 

Karşılaşmada en skorer oyuncu 20 sayıyla Bülent Yılmaz olurken onu 18 sayıyla Deniz Acar ve 17 sayıyla Kaan Dalay takip etti.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki