BEŞİKTAŞ SPORTİF DİREKTÖRÜ ORTADAN KAYBOLDU!

Ceyhun Kazancı istifa mı etti?
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2023, Çarşamba

Uzun Süredir Ortalarda Görünmeyen Sportif Direktörün Durumu Merak Konusu;

Son olarak Tormena dedikodusunun arkasında o vardı, istifa ettiği konuşuluyor...

Beşiktaş’ta gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Olmazsa olmaz 10 numara transferi, kanat forveti orta sahaya bir takviye ve Masuaku’nun durumuna göre bir de sol bek alınması gündemde.Transferleri üstelenen isim futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ.

Bu sezonki kadroyu kuran Ceyhun Kazancı’ya ise tamamen el çektirilmiş durumda. Şu anda kulüpte ekstra harcadığı bir mesai yok. Transferlere karışmıyor. Şenol Güneş onun Ümraniye’de olmasını istemiyor. Adeta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı gibi.

Galatasaray’da Cenk Ergün’ün yaptığı işleri yapıyor. Kamp yeri bakıyor. Takımın deplasmanda kalacağı otelleri ayarlıyor. Benzer tarzda profesyonel organizasyonların düzenlenmesiyle ilgileniyor.  Herkes Ceyhun Kazancı’nın görevi bırakmasını bekliyor. Ancak genç yönetici yeniden aktif olarak görev alacağına inandığı için istifa etmeyi düşünmüyor.

KAZANCI’DAN 10’DA 1 İSABET

Beşiktaş’ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı sezon başında kendi insiyatifini kullanarak 10 oyuncu transfer etti. Gelecek yatırım diyerek Gedson, Muleka, Emrecan, Tayyip Talha, Kerem Atakan’ı aldırdı. Fırsat transferleri olarak da; Redmond, Saiss, Dele Alli, Weghorst ve Masuaku’yu getirdi.

10 oyuncu arasında tek tutan kendisinin favori teknik direktörü Valerien Ismael’in şans vermediği Gedson oldu. Onu da zaten herkes Terim’in keşfi olarak biliyor.

Tutan diğer bir oyuncu Weghorst ise devre arasında Manchester United’ın yolunu tuttu. Tayyip Talha da beğeniliyor. Onu da Beşiktaş, Fenerbahçe’nin elinden kaptı.

Muleka dert oldu. Nasıl kurtuluruz diye düşünülüyor. Saiss ve Dele Ali’nin durumları ortayada. Redmond’a da sezon bitince veda edilecek. Masuaku’nun sözleşmesi 3 maç daha oynarsa uzayacak. Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi, Kazancı’dan bu sorunu çözmesini istiyor.

Fotospor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki