Beşiktaş Taraftarı Bunu Tartışıyor: Malatya Bu Yıl Hiç 4 Gol Yemedi!

Ligin son haftasında şampiyonu belirleyecek maçlardan önce ilginç bir istatistik Beşiktaş taraftarları arasında tartışılmaya başlandı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2021, Perşembe

Süper Lig’de Dün Akşam Oynanan Maçlarla Beraber Şampiyonluk Yarışı Kızıştı

Lider Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük’e mağlup olurken, Fenerbahçe ise sahasında Sivasspor’a 2-1 yenildi. Lider Beşiktaş’ın takipçisi Galatasaray ise dün akşam Denizlispor ile deplasmanda oynadığı maçtan 4-1 galip geldi.

Süper Lig’de Şampiyon Cumartesi Günü Oynanacak Maçlarla Belli Olacak

Ligin son haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Galatasaray ise kendi sahasında Yeni Malatya ile oynayacak. Fenerbahçe de deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasına girilirken Beşiktaş, Galatasaray'a karşı 2 gol üstün durumda bulunuyor. Puanları ve ikili averajları eşit olan iki ekipten Beşiktaş, normal averajda rakibinden 2 gol avantajlı. Beşiktaş'ın Göztepe deplasmanında tek farklı galibiyet alması halinde, Galatasaray'ın şampiyon olmak için 4 farklı kazanması gerekecek. Eğer Beşiktaş 1 farklı, Galatasaray da 3 farklı galip gelirse, iki takımın genel averajı eşitlenecek. Bu durumda da takımların attıkları gol sayısına bakılacak.

Mevcut Puan Durumunda Beşiktaş Galatasaray'dan 10 Gol Fazla Atmış Durumda

Galatasaray, cumartesi günü Yeni Malatyaspor karşısında 3 farklı kazanır ve Beşiktaş da Göztepe deplasmanında tek farklı galip gelirse, siyah-beyazlılar şampiyon olacak. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray sahadan beraberlikle ayrılır ve Fenerbahçe deplasmanda kazanırsa ligde puanlar eşitlenmiş olacak ve bu durumda da 3'lü averaja bakılacak. 3 takımın birbirleriyle oynadığı karşılaşmalardan oluşan puan durumunda Beşiktaş ve Galatasaray 7 puan topladı. Ancak averaj farkıyla Siyah-Beyazlılar önde olduğu için 3'lü averajda Beşiktaş sezonu lider olarak tamamlayacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BUNU TARTIŞIYOR

Ligin son haftasında şampiyonu belirleyecek maçlardan önce ilginç bir istatistik Beşiktaş taraftarları arasında tartışılmaya başlandı. Beşiktaş’ın tek gollü Göztepe galibiyetinde Galatasaray’ın averajla şampiyon olabilmesi için Yeni Malatyaspor’u 4 farkla yenmesi gerekiyor. Bu sezon oynanan maçlarda Yeni Malatyaspor’un hiç 4 gol yemediği veya 4 farkla yenilmediği görüldü.

İşte Yeni Malatyaspor’un Bu Sezon oynadığı Maçların Skorları:

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki