BEŞİKTAŞ TARAFTARI İLE DALGA GEÇEN TRT SPİKERİNİ KOVUN!

Beşiktaş taraftarından TRT'ye büyük tepki...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2022, Perşembe

LİVERPOOL - BEŞİKTAŞ MAÇINA GÖNDERME!

2022 Katar Dünya Kupası E Grubu karşılaşmasında İspanya ile Kosta Rika karşı karşı karşıya geldi. Al Thumama Stadyumu'ndaki mücadeleyi İspanya, 7-0'lık skorla kazandı. İspanya'nın farklı bir skorla kazandığı bu karşılaşmada yaşanan bir olay, maç sonucunun önüne geçti. Maçın 7-0'lık İspanya üstünlüğüyle devam ettiği anlarda maçı anlatan TRT spikeri Cüneyt Ersan'ın kullandığı "şimdi aklınıza belki geliyordır, 1 gol daha olur mu diye sevgili seyirciler" ifadeleri akıllara, "Cüneyt Ersan, Liverpool - Beşiktaş maçına atıfta mı bulundu?" sorularını beraberinde getirdi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Maç spikeri Ersan'ın bu sözleri söylerken gülümsemesine hakim olamaması, bu sözlerin iyi niyetle söylenmediğini destekler nitelikteydi. Bu sunum üzerine Beşiktaşlı taraftarlar, devletin kanalı TRT'de yapılan bu büyük hataya tepki gösterdi. Spiker Cüneyt Ersan'a tepkiler özellikle sosyal medyada çığ gibi büyürken, Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı da sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Cüneyt Ersan'ın Görevden Alınmasını Talep Eden Çarşı Grubu Açıklamasında;

"Dünya Kupası gibi bir organizasyonda, sahaya çıkan oyuncuların adını sayıklamak ve yanlış bilgi vermek dışında futbola dair en ufak ışık vermeyen bir TRT spikeri, uluslararası bir maçta Beşiktaş’la alay etmeye kalkacak kadar hadsizleşmiştir. Cüneyt Ersan adlı bu ekran arkası holiganının anlattığı son maç İspanya-Kosta Rika maçı olacaktır.  Beşiktaş taraftarı, ne bu hadsizin ne de müdürlerinin özrünü kabul etmeyecek, bu şahıs görevinden alınana kadar olayın takipçisi olacaktır.

KAMUOYUNA DUYURULUR!" ifadelerini kullandı. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki