BEŞİKTAŞ TRANSFER LİSTESİNİ GÜNCELLEDİ!

Son şampiyon Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:20 Temmuz 2021, Salı

Üç Kulvarda Yarışacak Kadro Kurmak İsteyen Kartal'da Sergen Yalçın'ın Hazırladığı Rapora Göre Hareket Edilecek

Transfer listesine yeni isimler eklendi. Shkodran Mustafi, Stevan Jovetic, Birger Meling gibi isimler ile ilgili görüşmeler de devam ediyor. Gelecek sezon tranfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 3 kulvarda mücadele edecek bir takım kurmak için kolları sıvadı. İşte Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimler...

VALENTINE ROSIER

Kartal, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadroya katılan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Valentine Rosier'de büyük aşama kaydetti. Transferin kısa süre içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

CENK TOSUN

Geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan Cenk Tosun, Benitez'in olumsuz raporu ile birlikte satış listesine çıkartıldı. Beşiktaş'ın eski forvetine teklif yapması bekleniyor.

MERT GÜNOK

Ersin Destanoğlu'nun satılması ihtimaline karşı yeni kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz iki isim gündeme geldi. A Milli Takım'ın da kalesini koruyan Mert Günok için turuncu-lacivertli kulübe resmi teklifte bulunma kararı aldı.

JUAN JESUS

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Juan Jesus, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor. Roma ile sözleşmesi sona eren deneyimli stoper ile görüşmeler devam ediyor.

BIRGER MELING

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Meling için Beşiktaş da devreye girdi. Fransa'da Nimes forması giyen 26 yaşındaki Norveçli sol bek için resmi teklif yaptığı iddia edildi.

GEDSON FERNANDES

Galatasaray ile Beşiktaş transferde karşı karşıya geldi. Ghezzal ve Rosier'in ardından Gedson Fernandes için de yarış başladı. Beşiktaş, Fernandes için teklifte bulundu.

STEVAN JOVETIC

31 yaşındaki Karadağlı yıldız oyuncu Stevan Jovetic, Beşiktaş'a önerildi. Yıldız forvetin geleceği Sergen Yalçın'ın kararına bağlı.

SHKODRAN MUSTAFI

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Schalke 04 forması giyen ve sözleşmesi sona eren Mustafi, Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla önerildi.

Hürriyet 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki