BEŞİKTAŞ TRANSFERDE VİTES YÜKSELTTİ!

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Yunan ekibi PAOK ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta, transfer için vites yükseltildi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ağustos 2020, Çarşamba

Şampiyonlar Ligi'nde PAOk ile oynayacağı karşılaşma öncesinde yeni transferleriyle rakibinin karşısına güçlü bir şekilde çıkmayı hedefleyen Siyah Beyazlılar, kısa süre önce gündemine Skov Olsen'i almıştı.

İtalyan basını konu ile ilgili aktardığı haberde, bu operasyona dair önemli bilgiler verdi. Papiss Cisse, Mario Balotelli gibi isimlere teklif götüren Kara Kartal'ın, bir de kanat transferi yapmak istediği aktarıldı. İtalyan kaynaklardan edinilen bilgilere göre Beşiktaş, şu anda Bologna'da forma giyen Skov Olsen'e resmi teklif götürdü. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Bologna, oyuncusunu kiralık göndermek istemiyor ve satışına onay verdi. Siyah Beyazlı kulübün teklifini değerlendiren İtalyan ekip, bu teklifi yetersiz buldu.

YENİDEN DÜĞMEYE BASILACAK

Öte yandan Olsen transferini bir an önce bitirmek için kollarını sıvayan Beşiktaş'ın, daha iyi bir rakamla hem Bologna'nın hem de Olsen'in kapısını çalacağı ifade edildi.

Andreas Skov Olsen Bu Sezon Toplamda 26 Maça Çıkarken 1 Gol Kaydetmişti

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki